20:48 26 Martie 2019
În direct
 • EUR19.53
 • USD17.27
 • RUB0.27
 • RON4.11
 • UAH0.64
  Accidentul din orașul Pokaci

  Accident teribil: mama și-a acoperit fiica cu propriul trup

  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  10610

  Un șofer de 35 de ani a lovit cu mașina două femei și doi copii și a fugit de la locul accidentului

  BUCUREȘTI, 26 oct — Sputnik. Cazul a avut loc în orașul Pokaci, Rusia. În jurul orei 18.00, Guzel Gabbasova și Milea Iarullina se întorceau acasă împreună cu copii lor. Cele două fete: una de un an și jumătate și de trei ani se aflau în cărucior. Femeile au pășit pe trecerea pietonală și, asigurându-se că nu vine nicio mașină, au încercat să traverseze drumul. Pe neașteptate, în drum a apărut o mașină albă, care se deplasa cu o viteză mare. Automobilul a lovit din plin pietonii și a ajuns pe trotuar. Șoferul a sărit din mașină și a fugit, scrie portalul ufa1.ru.

  În urma accidentului a fost grav rănită fata de trei ani. Guzel, care și-a acoperit cu trupul său fiica de un an și jumătate, a primit mai multe traumatisme, fiind transportată de urgență la spital.

  Potrivit martorilor oculari, șoferul automobilului KIA Rio nu a cedat pietonilor, a părăsit automobilul și a fugit de la locul accidentului, fără a acorda un prim ajutor victimelor.

  În urma unor acțiuni operative ale poliției, șoferul automobilului a fost reținut. Acest s-a dovedit a fi un bărbat de 35 de ani și se afla în stare de ebrietate, au anunțat reprezentanții MAI. Pe numele acestuia urmează să fie intentat un dosar penal.

  Toate victimele au fost transportate la spitalul din Pokacin, iar miercuri, 25 octombrie, Guzel, în vârstă de 29 de ani și fiica de trei ani, Malika, au fost transportate la spitalul din orașul Surgut.

  Milea Iarullina, de 26 de ani, și Melena Gabbasova, de un an și jumătate, sunt internate în stare gravă la spitalul din Pokacin.

  Tagurile:
  mama, Accident rutier, Copii, accident, Milea Iarullina, Guzel Gabbasova, Pokaci, Rusia
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei