12:17 26 Mai 2019
În direct
 • EUR20.08
 • USD18.03
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Corul Alexandrov într-o nouă componență

  Corul Armatei Roșii va concerta la București, Iași și Constanța

  © Sputnik / Илья Питалев
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  11420

  Corul Armatei Roșii revine în România pentru a comemora membrii corului Alexandrov, decedați anul trecut într-un accident aviatic

  BUCUREȘTI, 13 nov — Sputnik. Corul Armatei Roșii revine în România cu spectacolul "The Great Revival". Concertele care vor avea loc la București, Iași și Constanța urmează să fie dedicate memoriei membrilor corului Alexandrov, care au decedat în urma unui accident aviatic.

  Peste 7 mii de spectatori urmează să vină la concertele din București (Sala Palatului) — 17 noiembrie, Iași (Opera Națională) — 2 spectacole, pe 18 noiembrie și Constanța (Casa de Cultură a Sindicatelor) — 19 noiembrie, potrivit unui comunicat emis presei.

  Turneul este organizat de Asociația Culturală „Mall 4 Art", în colaborare cu Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă, sub egida Ambasadei Federației Ruse în România.

  „Ochi Cernye, Kalinka, Smuglyanka, Katyusha și alte piese celebre din fabulosul repertoriu rusesc al Ansamblului vor răsuna într-un spectacol impresionant, ce va aduce pe scenă 120 de staruri în uniformă, dansuri autentice și o garderobă impresionantă. În ultimii 30 de ani de activitate, Ansamblul Alexandrov a oferit peste 7.000 de reprezentații, în mai multe limbi, în fața a peste 20 de milioane de spectatori entuziaști", se arată în comunicat.

  Pe 25 decembrie 2016, un avion rusesc cu 92 persoane la bord s-a prăbușit la câteva minute de la decolare din aeroportul din orașul Soci. Aeronava transporta jurnaliști și 64 de membri ai corului Alexandrov, care urma să concerteze în provincia siriană Latakia. 

  Tematic

  Corul Armatei Rusiei i-a impresionat şi pe români (VIDEO). Detalii emoţionante
  Tagurile:
  Corul Armatei roșii, Corul Alexandrov, Turneu, Concert, Constanța, Iași, Rusia, București
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei