05:40 08 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.48
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Vladimir Putin

  Putin, fără echivoc: Rusia puternică și independentă este refăcută

  © Sputnik / Alexey Druzhinin
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  504121

  Progresul a fost realizat fără ajutor din afară, ”însă Rusia nici nu a avut nevoie de așa ceva”, a spus liderul de la Kremlin

  Vladimir Putin, poză de arhivă
  © Sputnik / Михаил Климентьев
  BUCUREȘTI, 19 dec — Sputnik. Vladimir Putin a expus o serie de constatări și raționamente de primă importanță în cadrul alocuțiunii sale la forumul Frontului Popular din întreaga Rusie, organizație al cărei președinte este.

  Conform lui, țara nu a contat pe promisiuni de asistență de peste hotare, ”am refăcut Rusia puternică și independentă, am învățat să ne apărăm cu fermitate propriile interese, am conștientizat vigoarea și continuitatea istoriei noastre comune, valoarea propriilor realizări, siguranța coeziunii noastre”.

  Dar lucrurile nu s-au oprit aici, a urmat ”un adevărat salt pe direcțiile principale de dezvoltare”, un parcurs vertiginos ”în economie, în sfera socială, în asigurarea capacității de apărare”.

  Acum Rusia privește cu încredere spre viitor, ea trebuie să răspundă la sfidările timpului. ”A ne înstrăina de tendințele mondiale sau a încerca doar să urmăm pe cineva — nu este alegerea noastră și nici nu poate fi”, a concluzionat Putin, citat de RIA Novosti.

   

  Tagurile:
  refacere, vigoare, independență, viitor, Vladimir Putin, Rusia


  Știrile Zilei