16:44 18 Mai 2021
În direct
 • EUR21.61
 • USD17.76
 • RUB0.24
 • RON4.39
 • UAH0.64
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  66090

  Un clip care conține o colecție ale celor mai reușite glume rostite de Vladimir Putin a devenit viral în spațiul virtual din Occident

  BUCUREȘTI, 4 ian — Sputnik. Un clip video cu cele mai reușit glume ale președintelui rus Vladimir Putin, publicat acum un an și jumătate, a apărut cu o subtitrare în limba engleză, scrie portalul dailyhype.ru.

  Spotul a devenit viral printre publicul occidental, reușind să acumuleze peste 5,3 milioane de vizualizări. Internauții din Europa și America au aflat despre atitudinea lui Vladimir Putin față de sancțiunile antirusești și propaganda gay, despre relațiile lui cu Trump, Berlusconi și Snowden.

  Cea mai mare parte a comentariilor la video sunt pozitive: președintele este considerat un lider înțelept și puternic, original, care judecă la rece. Unii utilizatori au scris că vor privi periodic spotul pentru a-și ridica dispoziția.

  Unele utilizatoare au recunoscut că Putin este atrăgător ca bărbat. Alți internauți l-au comparat pe Putin cu șefii propriilor state, față de care și-au exprimat o atitudine critică. În opinia lor, lipsa unui astfel de lider puternic se datorează intrigilor din culise ale politicienilor. Mulți comentatori și-au exprimat speranță că aceste probleme vor fi depășite și în țările lor tot vor apărea niște oameni politici demni.

  Tematic

  Putin a aprobat crearea unui registru al corupților
  CNN: „Putin rămâne extrem de popular”
  Vladimir Putin: „Nu vrem să jucăm rolul de jandarm al lumii"
  Putin a răspuns la 73 de întrebări ale jurnaliștilor în 3 ore și 40 de minute
  Cristoiu: de ce Iohannis nu e Putin, iar Biserica nu-și recunoaște martirii?
  Tagurile:
  glume, Viral, video, Vladimir Putin, Rusia

  Știrile Zilei