05:59 21 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.19
 • USD17.77
 • RUB0.28
 • RON4.01
 • UAH0.73
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  687120

  Tirul cu aruncătoare de grenade asupra bazei aeriene a FR în Siria, întreprins pe 31 decembrie 2017 de un grup mobil de diversioniști, a făcut două victime printre militari

  BUCUREȘTI, 12 ian — Sputnik. Informația cu privire la distrugerea, în urma atacului islamiștilor, a șapte avioane, a fost infirmată de Moscova.

  Cinci zile mai târziu a urmat tentativa de a bombarda, cu ajutorul a 13 drone, aerodromul din Khmeimim și baza navală din Tartus.

  Drept răspuns la aceste sfidări, a fost organizată o operațiune specială, ”cu implicarea sistemului multidimensional de recunoaștere” de care dispune partea rusă în Siria.

  În definitiv, s-a aflat că autorii atacului din 31 decembrie sunt cantonați în apropiere de granița de vest a provinciei Idlib.

  ”În timp ce a sosit la locul ambarcării într-un autobuz, gruparea a fost nimicită cu un proiectil de înaltă precizie ”Krasnopol”, comunică vineri Ministerul rus al Apărării, citat de RIA Novosti.

  Tot pe parcursul zilei de azi a fost postat pe Youtube un film video care arată momentul atacului aerian asupra unui depozit de drone artizanale, în aceeași provincie Idlib.

   

  Tematic

  Noi detalii șoc privind atacul cu drone asupra bazelor ruse din Siria
  Cum arată dronele artizanale capabile să spulbere o bază militară
  Atacul asupra bazelor Khmeimim și Tartus, reacția Moscovei și imagini cu dronele
  Militarii ruși au respins un atac cu drone asupra bazelor militare din Siria
  Tagurile:
  anihilare, atacatori, baza aeriană, Rusia, Siria


  Știrile Zilei