21:02 29 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.75
 • USD16.94
 • RUB0.22
 • RON4.05
 • UAH0.60
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  100 0 0

  Următoarea întrevedere între Macron și Putin ar putea avea loc în luna mai, în timpul participării liderului francez la Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg

  BUCUREȘTI, 2 feb — Sputnik. Președintele Franței, Emmanuel Macron, ar putea combina deplasarea la Forumul Economic Internațional din Sankt Petersburg din luna mai cu o vizită la Moscova. Întâlnirea bilaterală a președintelui francez cu liderul rus ar putea avea loc în luna mai atât în capitala rusă, cât și la Sankt Petersburg, a comunicat pentru agenția RIA Novosti ambasadorul Franței la Moscova, Sylvie-Agnès Bermann.

  „Macron ar putea combina deplasarea la Forumul Economic Internațional din Sankt Petersburg cu o vizită la Moscova. Întâlnirea bilaterală cu președintele rus ar putea avea loc atât la Moscova, cât și la Sankt Petersburg”, a povestit diplomatul francez.

  Anterior, ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, a anunțat că Macron a acceptat invitația de a vizita Federația Rusă, în special în contextul lucrărilor Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg.

  Tematic

  Putin, Macron: Coreea de Nord amenință pacea și securitatea globală
  „Emmanuel, salut!”: Macron a publicat un video a discuției sale cu Putin
  Macron și-a cerut iertare de la Putin, care a reacționat ironic
  Putin, Merkel și Macron - discuție trilaterală importantă pentru Europa
  Macron a amenințat de față cu Vladimir Putin
  Putin l-a felicitat pe Macron cu Victoria în alegerile prezidențiale
  Dezbatere Le Pen - Macron. Macron nu se supune lui Putin, dar recunoaște că...
  Tagurile:
  întrevedere bilaterală, Forumul Economic Internațional din Sankt Petersburg, ambasadorul francez, ministrul afacerilor externe, Sylvie-Agnès Bermann, Emmanuel Macron, Serghei Lavrov, Vladimir Putin, Sankt Petersburg, Moscova, Rusia, Franța

  Știrile Zilei