02:26 25 Mai 2019
În direct
 • EUR20.08
 • USD18.03
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Russia Today

  RT a ajuns în finala prestigiosului New York Festivals

  © Sputnik / Илья Питалев
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  7920

  Postul de televiziune RT este nominalizat pentru mai multe premii în cadrul celui mai prestigios festival internațional al producțiilor de televiziune

  BUCUREȘTI, 12 feb — Sputnik. Postul de televiziune RT a reușit să ajungă în finalul concursului internațional New York Festivals, depășind după numărul de nominalizări posturile americane CNN, BBC și Sky News.

  Astfel, în categoria "Cea mai bună reflectare a actualităților de ultima oră" vor concura buletinul de știri dedicat referendumului pentru independența Cataloniei, iar pentru nominalizarea "Cea mai bună reflectare a unui eveniment de lungă durată" — ediția specială a RT dedicată alegerilor parlamentare din Germania.

  Spoturile RT #1917LIVE au ajuns în finala concursului "Proiect digital" și „Cinematografie". Acest proiect este dedicat celor 100 de ani de la revoluția din Rusia și descrie în regim real, în Twitter, evenimentele acelor zile.

  În categoria "Cel mai bun buletin de știri sportive" a fost prezentată ediția specială dedicată partidei Germania — Chile la Cupa Confederațiilor 2017 în Rusia. Într-o emisiune RT, Neil Harvey și fotbalist britanic, Stan Collymore, au vorbit despre meci dintr-un studio special din Piața Palatului din Sankt Petersburg. Spotul RT de promovare a Cupei Confederației a fost nominalizat la categoria "Efecte speciale: promo".

  Ediția specială a emisiunii "On Contact", a postului de televiziune RT America, cu participarea laureatului Premiul Pulitzer, Chris Hedges, ar putea primi trei premii în același timp: Cel mai bun interviu, Cel mai bun reportaj de investigație, Reflectarea problemelor sociale importante. Producția TV este dedicată problemei narcomaniei în SUA.

  De asemenea, au ajuns în finală spotul de promovare al programului "Bucătăria Politică" (emisia RT de limbă spaniolă), promo despre corespondenții postului, Aliana Nieves, Julia Muriel Dominzain, Rubén Carcellé, spotul care promovează RT în rețele de socializare, precum și spotul de promovare a transmisiunii în direct dedicate alegerilor din Franța și a emisiunii Oxanei Boiko, "Worlds Apart".

  La victoria în trei categoriile „Filme Documentare" candidează filmele documentare ale RT, dedicate războiului din Siria, castelor sociale din India, și mișcării care luptă împotriva poluării mărilor și oceanelor.

  RT este unicul post de televiziune nominalizat de cinci ori pentru prestigiosul premiul Emmy și învingător al mai multor ediții ale New York Festivals.

  Tematic

  ONU a criticat restricțiile SUA privind RT și Sputnik
  O nouă sursă alternativă de știri: în Franța a început să emită RT France
  Ambasada rusă a ridiculizat un articol din Daily Mail despre Sputnik și RT
  Cum "a îndrăznit" șeful diplomației germane să acorde un interviu pentru RT
  Podesta: Sputnik și RT sunt surse preferate la Casa Albă. Reacția lui Simonian
  Zaharova: Sputnik și RT prezintă un punct de vedere alternativ
  „Sputnik” și „RT” vor deveni subiect de dezbatere în Parlamentul European
  VIDEO: Jurnaliștii RT Arabic au ajuns sub rafale de foc ale artileriei în Siria
  Tagurile:
  New York Festivals, festival, RT, Russia Today, Televiziune, Rubén Carcellé, Julia Muriel Dominzain, Aliana Nieves, Oxanei Boiko, Stan Collymore, Neil Harvey, Rusia, SUA
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei