09:31 14 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.50
 • USD17.70
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Panoramic: Cupa Mondială din Rusia 2018 (129)
  22920

  Modelul Victoria Lopyreva, fosta Miss Russia, a participat, la Buenos Aires, la o serie de evenimente arondate Turului de promovare a marii copetiții fotbalistice care va avea loc în patria ei în vara acestui an

  BUCUREȘTI, 15 feb — Sputnik. Cea mai frumoasă rusoacă a anului 2003, iar din 2015 — ambasadoare a Mondialului din Rusia, Lopyreva a sosit în capitala Argentinei cu o misiune importantă, ”a le arăta amatorilor de fotbal din lumea întreagă la ce se pot aștepta în țara noastră”.

  Potrivit ei, ”Rusia a asigurat toate condițiile necesare, securitatea va fi la maximum, toată infrastructura este gata de acest eveniment, dar elementul principal ar fi cel uman… Suntem solidari în dragostea pentru acest gen de sport, indiferfent de aprtenență etnică, sex și statut social”.

  Invitata a asistat la meciul dintre Boca Juniors și Temperley pe stadionul La Bombonera, fiind asistată în tribune de Jorge Sampaoli, tehnicianul selecționatei argentiniene, și Daniel Angelici, președintele de la Boca Juniors.

  Ea s-a mai întâlnit cu Claudio Tapia, șeful Federației de fotbal a Argentinei, după care a vizitat Centrul de Știință și Cultură Rusă.

  ”Mi-a plăcut mult atmosfera acestui oraș”, a declarat Lopyreva înainte de a pleca spre altă destinație a Turului de promovare, Rio de Janeiro.

  Тема:
  Panoramic: Cupa Mondială din Rusia 2018 (129)
  Tagurile:
  declarații, vizită, Tur de promovare, CM 2018, Victoria Lopyreva, Argentina, Rusia

  Știrile Zilei