18:26 16 Noiembrie 2018
În direct
 • EUR19.31
 • USD17.07
 • RUB0.26
 • RON4.14
 • UAH0.61
  Maria Zaharova

  Vom lua măsuri! Rusia acuză Occidentul de ingerință în alegerile prezidențiale

  © Sputnik / Ilya Pitalev
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Alegerile prezidențiale din Rusia 2018 (52)
  15590

  Oficialitățile ruse dispun de dovezi ale imixtiunii statelor occidentale în campania electorală pentru alegerile prezidențiale din Rusia, a declarat purtătorul de cuvânt al ministerului rus al Afacerilor Externe, Maria Zaharova

  BUCUREȘTI, 15 feb — Sputnik. Reprezentantul oficial al ministerului rus al Afacerilor Externe, Maria Zaharova, a anunțat că Moscova dispune de informații cu privire la tentativele unor state occidentale de a se amesteca în problemele interne ale Rusiei, în contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale.

  Declarația a fost făcută astăzi, în cadrul unui briefing.

  Zaharova a spus că situația nu este aceeași ca și în istoria cu ”acuzațiile legate de hackerii ruși atotputernici și o presupusă influență rusă asupra rezultatelor alegerilor în alte state”.

  Potrivit ei, Moscova dispune ”de informații cu privire la cazuri concrete de imixtiuni distructive ale unor state occidentale în problemele noastre interne, în contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale".

  Anterior, reprezentantul MAE a avertizat că în cazul tentativelor de a interveni în campania electorală prezidențială, Rusia va fi nevoită să întreprindă măsuri de răspuns împotriva inițiatorilor.

  Тема:
  Alegerile prezidențiale din Rusia 2018 (52)

  Tematic

  Putin despre opozanți și prezidențiale: nu vom admite reeditarea ”maidanului”!
  Rusia: sociologii au aflat cine este favoritul electoratului la prezidențiale
  Zaharova: dacă publicăm contactele ambasadorului, în SUA s-ar declanșa un război
  Tagurile:
  imixtiuni, campania electorală, alegerile prezidențiale, Ministerul Afacerilor Externe, MAE, Occident, Maria Zaharova, Rusia
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei