07:37 13 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.23
 • USD17.46
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.71
  Ambasadorul Ruse Valery Kuzmin la inaugurarea coplexului din Slatina

  Noi locuri de muncă în Slatina, mulţumită ruşilor de la TMK

  © Photo: Facebook Ambasada Rusiei în România
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Relațiile româno-ruse (200)
  952112

  Este vorba despre deschiderea unui nou complex pentru prelucrarea termică a conductelor de oţel. Oportunităţi pozitive pentru cooperarea româno-rusă

  BUCUREŞTI, 19 feb — Sputnik, Georgiana Arsene. Vineri, 16 februarie, Excelenţa Sa, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federaţiei Ruse în România, Valery Kuzmin a participat la ceremonia oficială de deschidere a noului complex pentru prelucrarea termică a conductelor de oţel pe baza uzinei companiei „TMK" din Slatina. Informaţia se regăseşte pe pagina de Facebook a Ambasadei Rusiei în România.

  Întreprinderea în cauză denotă, aşa cum a menţionat şi şeful misiunii diplomatice ruse, „prezenţa unor oportunităţi pozitive pentru o cooperare comercială şi de afaceri, pragmatică şi eficientă, între Rusia şi România".

  Noua producţie are la bază cele mai bune realizări tehnologice la nivel mondial.

  Pentru oamenii din zonă, dar nu numai, acest fapt reprezintă o uriaşă oportunitate, deoarece se creează locuri de muncă şi, desigur, va contribui la consolidarea bunăstării popoarelor român şi rus.

  La eveniment a fost prezent şi vicepremierul Paul Stănescu, care i-a salutat pe muncitorii de la uzina „ArtRom" şi pe oaspeţii companiei „TMK".

  Prezentările pentru cei prezenţi au fost făcute de către preşedintele Consiliului de directori „TMK", Dmitry Pumpyanskiy, care a vorbit despre planurile pentru dezvoltarea ulterioară a cooperării cu România, dar şi despre perspectivele de extindere a marketingului producţiei uzinei „TMK ArtRom" pe pieţele din UE, SUA şi Orientul Mijlociu.

  Managerul general al uzinei, A. Popescu, este încrezător că segmentul premium va creşte în mod semnificativ, ca urmare a caracteristicilor excepţionale ale noului compex de producţie.

  Тема:
  Relațiile româno-ruse (200)

  Tematic

  Un român vrea să meargă pe jos în Rusia!
  Microbişti români, puteţi intra fără viză în Rusia!
  „Anumite cercuri de la Bucureşti" au complicat dialogul româno-rus
  Invitaţiile Rusiei pentru afaceriştii români, blocate la Ministerul Economiei
  Tagurile:
  complex industrial, Inaugurare, TMK", Ambasada Rusiei, Valery Kuzmin, Slatina, România


  Știrile Zilei