20:19 22 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.37
 • USD17.35
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.69
  Redactorul șef al agenției internaționale de știri „Rossia Segodnya” și a postului de televiziune RT, Margareta Simonyan

  Departamentul de Stat al SUA trimite jurnaliștii americani la Sputnik și RT

  © Sputnik / Владимир Трефилов
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  23440

  Redactorul-șef al agenției internaționale de știri „Rossia Segodnya” și a postului de televiziune RT, Margarita Simonyan, a ironizat pe seama unei declarații a reprezentantului Departamentului de Stat al SUA

  BUCUREȘTI, 23 feb — Sputnik. Redactorul-șef al agenției internaționale de știri "Rossia Segodnya" și postului de televiziune RT, Margarita Simonyan, a ironizat pe seama unei declarații a purtătorului de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA, Heather Nauert.

  Funcționara americană recomandase jurnaliștilor să adreseze întrebări în legătură cu problemele din Siria președintelui rus, Vladimir Putin, precum și postului RT și agenției Sputnik, menționează RIA Novosti.

  "În trecut, când reprezentanții Departamentul de Stat nu știau să răspundă, spuneau că se vor informa la birou. Acum ei caută răspunsuri la RT și Sputnik. Nu e rău deloc", a menționat Simonyan.

  Anterior, purtătorul de cuvânt al departamentului de stat Heather Nauert a declarat că Sputnik și RT „poartă răspundere" pentru încetarea violențelor în Siria, fără a specifica despre ce fel de răspundere este vorba.

  Tematic

  Simonyan salută măsurile ce ar permite Russian Today să activeze liber în SUA
  Podesta: Sputnik și RT sunt surse preferate la Casa Albă. Reacția lui Simonian
  Margarita Simonian, printre primii cei mai citați trei jurnaliști din Rusia
  Simonian: Angajații Sputnik sunt filați de servicii secrete
  Tagurile:
  Rossia Segodnya, redactor-șef, RT, Sputnik, Heather Nauert, Margarita Simonyan, Vladimir Putin, Rusia, SUA, Siria


  Știrile Zilei