23:50 26 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.69
 • USD18.18
 • RUB0.29
 • RON4.38
 • UAH0.69
  Margarita Simonyan

  Simonyan a ironizat propunerea de eliminare a Sputnik și RT din fluxurile de știri

  © Sputnik / Владимир Трефилов
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  "Mâna Moscovei", "propaganda rusă" (55)
  15710

  Redactorul-șef al RT, Margarita Simonyan a comentat propunere de modificare a algoritmului în fluxurile de știri pentru a limita afișarea materialelor produse de RT și Sputnik.

  BUCUREȘTI, 27 feb — Sputnik. Redactorul-șef al RT, Margarita Simonyan a comentat propunerea colaboratorilor științifici ai Consiliului pentru Relațiile Externe (Council on Foreign Relation), Robert D. Blackwill și Philip H. Gordon, de a adopta o lege prin care rețelele de socializare și motoarele de căutare ar fi obligate să adopte un algoritm prin care RT și Sputnik să nu mai poată ocupa poziții vizibile în fluxurile de știri.

  "Acum vor să ne interzică în fluxurile de știri. În numele libertății de exprimare, desigur", a spus Simonyan.

  Anterior, Blackwill și Gordin, care au ocupat funcții de conducere în structurile de securitate ale SUA sub mandatele câtorva președinți americani, au publicat un articol în The Hill în care propun un șir de măsuri de contracarare a acțiunilor Rusiei.

  În special, în opinia lor, SUA trebuie să adopte o lege care ar defini publicitatea politică în spatele căreia se află sponsorii străini, să elimine conturile false și materialele cu caracter dezinformator.

  În afară de aceasta, autorii raportului, întitulat "Reținerea Rusiei", propun revizuirea algoritmurilor în sensul „limitării prezenței organelor de propaganda rusești, cum ar fi RT și Sputnik, în fluxurile de știri".

  Тема:
  "Mâna Moscovei", "propaganda rusă" (55)

  Tematic

  Departamentul de Stat al SUA trimite jurnaliștii americani la Sputnik și RT
  Simonyan salută măsurile ce ar permite Russian Today să activeze liber în SUA
  Podesta: Sputnik și RT sunt surse preferate la Casa Albă. Reacția lui Simonian
  Margarita Simonian, printre primii cei mai citați trei jurnaliști din Rusia
  Simonian: Angajații Sputnik sunt filați de servicii secrete
  Tagurile:
  The Hil, propaganda rusă, algoritm, sputnik, RT, fluxul de știri, Libertatea de exprimare, Cenzura, Rețele de socializare, Council on Foreign Relation, Philip H. Gordon, Robert D. Blackwill, Margarita Simonyan, Rusia, SUA


  Știrile Zilei