06:29 18 August 2019
În direct
 • EUR19.51
 • USD17.50
 • RUB0.26
 • RON4.13
 • UAH0.69
  Vladimir Putin a oferit un interviu postului NBC

  Putin: SUA se ocupă de lucruri murdare, acuzându-i pe alții

  © Sputnik / Михаил Климентьев
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  23750

  SUA se ocupă de lucruri murdare, acuzându-i pe alții de astfel de fapte, a declarat Vladimir Putin într-un interviu oferit postului american NBC.

  BUCUREȘTI, 10 mar — Sputnik. SUA se ocupă de jocuri de murdare, acuzându-i pe alții de aceste fapt, a declarat președintele rus, Vladimir Putin.

  Vladimir Putin a oferit un interviu postului NBC
  © Sputnik / Михаил Климентьев

  Într-un interviu oferit postului de televiziune NBC, Megyn Kelly, l-a întrebat pe șeful statului rus despre omul de afaceri Evghenyi Prigojin, care a fost acuzat în Statele Unite de implicare în campania pentru alegerile prezidențiale din anul 2016. Jurnalista a făcut o referire la "un punct de vedere", potrivit căruia Prigojin s-ar ocupa cu "lucru murdar" în locul lui Putin.

  „Cine sunt acești oameni? Despre ce lucru murdar e vorba? Nu mă ocup de niciun fel de lucruri murdare. Tot ce fac este public. Aveți o prejudecată. Aveți pe cineva căruia îi place să facă lucruri murdare și credeți că noi facem la fel. Nici vorbă", a spus președintele.

  Procurorul special Robert Mueller a acuzat 13 cetățeni ruși, inclusiv pe Prigojin și trei persoane juridice de tentative de implicare în campania pentru alegerile prezidențiale. Anterior, acuzații au fost adresate și autorităților rusești, iar purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov, le-a calificat drept „absurde".

  Tematic

  Putin nu citește postările lui Trump în Twitter
  Filmul ”Ordinea mondială 2018” cu Putin în prim plan: accesări record în 2 zile
  Tagurile:
  NBC, imixtiunea rusească, interviu, 2016, Mâna Moscovei, Alegerile prezidențiale din SUA, Megyn Kelly, Evghenyi Prigojin, Robert Mueller, Dmitri Peskov, Vladimir Putin, Rusia, SUA


  Știrile Zilei