21:32 13 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.23
 • USD17.46
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.71
  Президент РФ В. Путин принял участие в голосовании на выборах президента РФ

  Vladimir Putin a votat la alegerile prezidenţiale

  © Sputnik / Сергей Гунеев
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Alegerile prezidențiale din Rusia 2018 (52)
  14930

  Preşedintele Federaţiei Ruse a votat la alegerile pentru şeful statului, transmite corespondentul RIA Novosti.

  BUCUREŞTI, 18 mart — Sputnik. Vladimir Putin a venit în mod tradițional la secția de votare 2151, localizată la Academia de Științe din Rusia.

  Alegeri prezidenţiale în Rusia
  © Sputnik / Александр Кряжев

  El s-a apropiat de membrul comisiei electorale, și-a prezentat pașaportul, a primit buletinul de vot și s-a îndreptat spre cabina de vot.

  După ieşirea din cabină, Putin a aruncat buletinul de vot în urna de vot.

  Șeful statului rus votează în mod regulat la această secţie de votare. Astfel, în 2016, la alegerea deputaților din Duma de Stat și ale alegerile municipale în 2017, el a venit aici pentru a-și exprima propria alegere, transmite corespondentul RIA Novosti.

  Candidații pentru anul 2018 sunt: actualul președinte Vladimir Putin, candidat independent, liderul LDPR Vladimir Jirinovski, candidatul Partidului Comunist Pavel Grudinin, președintele Partidului pentru Creștere Boris Titov, candidatul "Inițiativei civice Ksenia Sobchak, candidatul Uniunii Populare Ruse Serghei Baburin, liderul partidului Yabloko Grigory Iavlinsky și candidatul Comuniștilor Rusiei Maxim Sourinkin.

  Alegerile prezidențiale vor au loc în cele 85 de regiuni ale țării, în peste 97.300 de secții de votare din Rusia și în 401 de secții de votare din străinătate. Peste 100 de milioane de persoane vor putea să voteze.

  Тема:
  Alegerile prezidențiale din Rusia 2018 (52)
  Tagurile:
  A votat, Alegeri prezidentiale, Vladimir Putin, Rusia


  Știrile Zilei