22:20 15 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.32
 • USD17.58
 • RUB0.27
 • RON4.05
 • UAH0.73
  Russian President Vladimir Putin at his annual question and answer session

  Putin a spus ce procentaj de voturi îl va considera de succes

  © Sputnik / Evgeny Biyatov
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Alegerile prezidențiale din Rusia 2018 (52)
  28660

  Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, a votat deja la alegerile prezidenţiale la tradiţionala secţie de vot numărul 2151.

  BUCUREŞTI, 18 mart — Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin, care, duminică dimineață, a votat la alegerile prezidențiale la o secție de votare de la Moscova, consideră un succes orice procentaj de voturi în favoarea sa care îi conferă dreptul de a acționa în calitate de președinte.

  "Oricare îmi dă dreptul de a fi președinte", a declarat Putin jurnaliștilor după votare, răspunzând la întrebarea ce procentaj de voturi va fi considerat un succes.

  Răspunzând la întrebarea dacă era dificil pentru el să facă o alegere sau a fost constrâns să voteze, Putin a spus: "De ce constrâns? Sunt sigur de corectitudinea programului pe care îl propun pentru țară".

  Vladimir Putin a venit în mod tradițional la secția de votare 2151, localizată la Academia de Științe din Rusia.

  Президент РФ В. Путин принял участие в голосовании на выборах президента РФ
  © Sputnik / Сергей Гунеев

  Șeful statului rus votează în mod regulat la această secţie de votare. Astfel, în 2016, la alegerea deputaților din Duma de Stat și ale alegerile municipale în 2017, el a venit aici pentru a-și exprima propria alegere, transmite corespondentul RIA Novosti.

  Candidații pentru anul 2018 sunt: actualul președinte Vladimir Putin, candidat independent, liderul LDPR Vladimir Jirinovski, candidatul Partidului Comunist Pavel Grudinin, președintele Partidului pentru Creștere Boris Titov, candidatul "Inițiativei civice Ksenia Sobchak, candidatul Uniunii Populare Ruse Serghei Baburin, liderul partidului Yabloko Grigory Iavlinsky și candidatul Comuniștilor Rusiei Maxim Sourinkin.

  Alegerile prezidențiale vor au loc în cele 85 de regiuni ale țării, în peste 97.300 de secții de votare din Rusia și în 401 de secții de votare din străinătate. Peste 100 de milioane de persoane vor putea să voteze.

  Тема:
  Alegerile prezidențiale din Rusia 2018 (52)

  Tematic

  Marea zi a alegerilor prezidenţiale ruse 2018
  Prezidențialele ruse în România: unde pot vota cetăţenii ruşi
  Tagurile:
  Alegeri prezidenţiale, Rezultate, Vladimir Putin, Rusia


  Știrile Zilei