14:57 22 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.19
 • USD17.77
 • RUB0.28
 • RON4.01
 • UAH0.73
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  10650

  În următorul său mandat, Vladimir Putin intenționează să se concentreze mai mult asupra problemelor interne ale Rusiei, iar politica externă se va axa pe crearea unei atmosfere prielnice pentru o dezvoltare a țării în interior.

  BUCUREȘTI, 23 mar — Sputnik. Vladimir Putin vrea să dezvolte relații cu mai multe țări, inclusiv cu SUA și Europa, a declarat într-un interviu oferit postului de televiziune RT de purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov.

  El a menționat că concentrarea politicii președintelui asupra problemelor interne nu va presupune o izolare a Rusiei de restul lumii.

  Potrivit lui Peskov, obiectivul central al politicii externe, în viziunea lui Putin, constă în asigurarea unei atmosfere prielnice pentru realizarea unor sarcini pe interior. Iată de ce președintele are nevoie de o susținere a diplomației, a menționat el.

  Peskov a adăugat că Rusia nu intenționează să se aventureze într-o cursă a înarmărilor și planifică să-și reducă cheltuielile militare. În același timp, el a subliniat că în relațiile internaționale se observă tot mai multe niște elemente a unui război rece.

  Tematic

  Putin, reales președinte al Federației Ruse - CEC a validat rezultatele
  Klaus Iohannis, mesaj de felicitare pentru Vladimir Putin
  Serbia se vrea teritoriu neutru pentru negocieri între Putin și Trump
  Putin, proștii și ardelenii
  Victoria lui Putin atrage 30 de miliarde de dolari în economia Rusiei
  Trump salută victoria lui Putin și îi propune o întâlnire
  Juncker îi promite lui Putin un ”parteneriat” în noul mandat al liderului rus
  Tagurile:
  prioritati, mandat, Dmitri Peskov, Vladimir Putin, Rusia


  Știrile Zilei