20:20 05 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.38
 • USD17.51
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Трубы для газопровода Nord Stream 2 в цехе ЭТЕРНО ПАО Челябинского трубопрокатного завода

  Germania a eliberat toate autorizațiile necesare pentru Nord Stream 2

  © Sputnik / Sergey Guneev
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  13460

  Compania Nord Stream 2 a reușit să obțină din partea Germaniei toate autorizațiile necesare pentru demararea construcției gazoductului.

  BUCUREȘTI, 27 mar — Sputnik.  "Nord Stream 2" a primit toate aprobările în Germania pentru construcția gazoductului, se spune într-un comunicat al companiei.

  "Astăzi, compania Nord Stream 2 AG a primit toate aprobările necesare pentru construcția și exploatarea conductei de gaz în zona economică exclusivă din Germania. Oficiul Federal pentru Transport și Hidrografie a eliberat autorizația de construcție pentru un teren de 30 de kilometri, conform legislației miniere a Germaniei", se spune în comunicat.

  În ianuarie, Oficiul Minier din Stralsund a eliberat companiei "Nord Stream 2"  o autorizație pentru construcția și exploatarea segmentului maritim în apele teritoriale și în zona de țărm a Germaniei. În acest fel, compania a obținut toate autorizațiile necesare pentru demararea lucrărilor de construcție a gazoductului "Nord Stream 2" în Germania.

  „Ne bucurăm că am primit toate autorizațiile necesare pentru un teritoriu de 85 de kilometri", a declarat Jens Lange, managerul „Nord Stream 2", responsabil pentru obținerea autorizațiilor.

  Proiectul "Nord Stream 2" presupune construcția a două linii de gazoduct cu o capacitate de 55 miliarde de metri cubi de gaz care vor conecta țărmul Rusiei cu Germania prin Marea Baltică. Noua conductă va fi construită în apropiere conductei Nord Stream.

  Tematic

  Putin: Nord Stream 2 este un proiect pur economic și nu politic
  Compania germană Wintershall a oferit sute de milioane de $ pentru Nord Stream 2
  Germania a dat undă verde proiectului „North Stream 2”
  Tillerson: North Stream – 2 subminează securitatea și stabilitatea Europei
  Șeful Comisiei Europene susține construcția gazoductului „Nord Stream - 2"
  Tagurile:
  Nord Stream 2, gazoduct, autorizație, gaz, Conducta de gaz, Jens Lange, Rusia, Germania


  Știrile Zilei