17:50 13 August 2020
În direct
 • EUR19.56
 • USD16.61
 • RUB0.23
 • RON4.04
 • UAH0.60
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Incendiul din Kemerovo (32)
  145 0 0

  O sursă din cadrul serviciilor de urgență a anunțat pentru RIA Novosti că 76 de persoane au fost rănite în incendiul din mall-ul Winter Cherry din Kemerovo, Rusia.

  BUCUREȘTI, 28 mart — Sputnik. Potrivit informațiilor transmise agenției de departamentul regional de sănătate, 14 victime rămân în spitale, inclusiv doi copii. Șase dintre acestea, inclusiv un copil, se află într-o stare moderată, alți șapte adulți și un copil — într-o stare ușoară. Cele mai multe dintre victime s-au intoxicat cu gazul toxic emanat de materialele de construcții, unele au primit arsuri respiratorii superioare.

  Incendiul din centrul comercial cu patru etaje "Winter Cherry" a avut loc pe 25 martie. Acesta a izbucnit la ultimul etaj, unde erau mai multe cinematografe și zone de joacă pentru copii. Conform celor mai recente informații, 64 de persoane au murit.

  Astăzi, în Kemerovo, au loc ceremonii de rămas bun cu victimele incendiului, care vor fi îngropate în patru cimitire ale orașului. În plus, în Tomsk vor fi îngropați doi elevi ai liceului local nr. 7, frate și soră, care studiau în clasa a șasea și prima. Este zi de doliu în întreaga țară.

  Pe cazul incendiului, cinci suspecți au fost reținuți, inclusiv un gardian care, potrivit investigației, a oprit sistemul de alarmă, atunci când a primit un semnal de incendiu.

  Тема:
  Incendiul din Kemerovo (32)

  Tematic

  "Îți vine nu să plângi, ci să urli". Putin despre cauzele tragediei din Kemerovo
  Putin a anunțat doliu în toată țara în legătură cu tragedia din Kemerovo
  Putin a depus flori la locul tragediei din Kemerovo
  Două ipoteze ale cauzei izbucnirii incendiului din Kemerovo
  Tagurile:
  Incendiu, Doliu, Victime, Kemerovo, Rusia


  Știrile Zilei