15:10 17 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.65
 • USD16.97
 • RUB0.26
 • RON4.21
 • UAH0.61
  Doliu pentru victimele din Kemerovo

  New York-ul comemorează victimele incendiului de la Kemerovo

  © Sputnik / Andrey Lukovsky
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Incendiul din Kemerovo (32)
  2710

  Victimele incendiului tragic care a avut loc duminică, 25 martie, la un mall din Kemerovo, Siberia, continuă să fie comemorate în întreaga lume.

  BUCUREŞTI, 4 apr — Sputnik, Doina Crainic. Dincolo de Atlantic, un memorial improvizat dedicat victimelor incendiului din Kemerovo a fost ridicat la New York, într-un parc din Brooklyn.

  Scena din parcul Asser Levy din Brooklyn a fost transformată într-un memorial provizoriu dedicat victimelor incendiului din Kemerovo, potrivit Sputnik France. Parcul este situat în zona Brighton Beach, populată în principal de cetățenii fostei URSS.

  Pe scenă se află o pancartă cu mesajul „Kemerovo 25.03.18. New York este alături de voi".

  Organizatorii acțiunii au cerut să nu se aducă obiecte inflamabile cum ar fi lumânări și să se aşeze pe scenă multe jucării și flori. Ei au mulțumit Departamentului Parcurilor din Brooklyn, Consiliului Local și Poliţiei locale pentru permisiunea ca memorialul să rămână în parc până pe 4 aprilie.

  Un incendiu de proporţii s-a declanşat pe 25 martie în centrul comercial Zimniaya Vichnia, de trei etaje, din Kemerovo, estul Siberiei. 64 de persoane şi-au pierdut viaţa, dintre care 41 de copii. Aproximativ 1.500 de metri pătrați ai clădirii au fost distruşi de flăcări. După ce focul s-a răspândit, acoperișul de 1200 de metri pătrați s-a prăbușit. Focul s-a declanşat la ultimul etaj al clădirii, unde erau mai multe cinematografe şi spaţii de joacă pentru copii.

  Тема:
  Incendiul din Kemerovo (32)

  Tematic

  Cauza izbucnirii incendiului din Kemerovo: ce s-a descoperit în sala de joacă pentru copii
  Tragedia din Kemerovo: Imagini inedite, concluzii ale experților, demisii
  Putin a acceptat demisia guvernatorului regiunii Kemerovo
  Noi detalii de la incendiul din Kemerovo: a fost și o explozie
  Tagurile:
  comemorare, victime, tragedia din Kemerovo, Rusia, SUA
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei