07:57 21 August 2019
În direct
 • EUR19.64
 • USD17.72
 • RUB0.27
 • RON4.15
 • UAH0.70
  Un elicopter s-a prăbuşit în Habarovsk, Rusia

  Un elicopter s-a prăbuşit în Habarovsk, Rusia: sunt morţi - VIDEO

  © Photo: МЧС РФ
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  7001

  Șase persoane au murit miercuri într-un accident de elicopter Mi-8 în orașul Habarovsk din estul îndepărtat al Rusiei, a declarat o sursă din serviciile locale de urgență pentru Sputnik.

  BUCUREŞTI, 11 apr — Sputnik. "La ora 11:30 (ora locală), centrul de gestionare a crizelor din cadrul Ministerului de Urgențe al Federației Ruse, regiunea Habarovsk… a primit informații că elicopterul Mi-8 a făcut o aterizare dificilă… Potrivit informațiilor preliminare, șase persoane au fost la bord. Nu au fost afectate construcţii în incident", a afirmat într-o declarație Departamentul regional al Ministerului de Urgențe al Rusiei.

  Purtătorul de cuvânt al Comitetului de Investigare al Rusiei a declarat pentru Sputnik că anchetatorii au fost deja trimiși la fața locului.

  "Elicopterul s-a prăbușit în oraș, pe strada Antenaia. Potrivit informațiilor preliminare, toate cele șase persoane aflate la bordul aeronavei au murit", a declarat reprezentantul serviciilor regionale de urgență.

  Medicul-șef al spitalului local a spus pentru Sputnik că nimeni nu a supraviețuit accidentului, în timp ce Ministrul Sănătății al Ţinutului Habarovsk, Aleksander Vitko, a declarat pentru Sputnik că lucrătorii lucrează asupra identificării victimelor. Comitetul de Investigații al Rusiei a confirmat, de asemenea, că toate cele şase persoane aflate bord au murit.

  Tagurile:
  Prăbuşit, Elicopter, Habarovsk


  Știrile Zilei