12:55 18 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.35
 • USD17.41
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.70
  Russian President Vladimir Putin, left, listens to his host Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu as they prepare to deliver joint statements after their meeting and a lunch in the Israeli leader's Jerusalem residence, Monday, June 25, 2012

  Putin îl îndeamnă pe Netanyahu să evite acțiunile care destabilizează suveranitatea Siriei

  © AP Photo / Jim Hollander, Pool
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  359100

  Președintele rus Vladimir Putin a chemat, în timpul discuțiilor telefonice cu premierul israelian Benjamin Netanyahula,la abţinerea de la acțiuni care destabilizează situația din Siria, transmite serviciul de presă al Kremlinului.

  "La inițiativa părții israeliene, a avut loc o conversație telefonică între președintele rus Vladimir Putin și premierul israelian Benjamin Netanyahu. A fost discutată problema siriană, inclusiv recentele lovituri de rachete spre baza militară aeriană T-4 din Homs de către Forțele Aeriene israeliene. Vladimir Putin a subliniat importanța fundamentală a respectării suveranității Siriei și a cerut să se abțină de la orice acțiuni care ar putea destabiliza în continuare situația din această țară și ar putea reprezenta o amenințare pentru securitatea acesteia", se arată în comunicat.

  Tagurile:
  Război, Beniamin Netaniahu, Vladimir Putin, Siria


  Știrile Zilei