00:35 14 Noiembrie 2018
În direct
 • EUR19.16
 • USD17.03
 • RUB0.25
 • RON4.11
 • UAH0.61
  Russian President Vladimir Putin delivers his annual Presidential Address to the Federal Assembly at the Manezh Central Exhibition Hall

  Putin: Anumite state fac jocul teroriștilor

  © Sputnik / Grigoriy Sisoev
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Războiul din Siria (353)
  19340

  Un mesaj de salut al președintelui rus Vladimir Putin, adresat participanților la cea de-a 9-a Reuniune Internațională a Înalților Reprezentanți pentru Probleme de Securitate de la Soci, a fost dat citirii de secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolai Patrușev.

  BUCUREȘTI, 25 apr — Sputnik. Unele țări încearcă din ce în ce mai mult să ignore normele universale recunoscute ale dreptului internațional, folosind forța militară ocolind Consiliul de Securitate al ONU, acestea joacă în mâinile teroriștilor, se spune în mesaj.

  "Problemele de asigurare a securității mondiale și regionale sunt astăzi deosebit de acute, în mare parte datorită faptului că unii membri ai comunității mondiale încearcă din ce în ce mai mult să ignore normele și principiile de drept internațional recunoscute universal, să recurgă la utilizarea forței militare ocolind Consiliul de Securitate al ONU, refuză să participe la discuții ca un instrument-cheie pentru soluționarea disputelor interstatale", a spus Putin.

  "Aceasta generează instabilitate politică și socială, joacă în mâinile forțelor teroriste, extremismului, criminalității transnaționale, ducând la o escaladare a conflictelor locale și a crizelor", a spus el.

  Președintele rus a subliniat că reuniunea curentă, sub auspiciile Consiliului de Securitate al ONU, oferă o oportunitate de a discuta modalitățile de abordare a unor provocări cu privire la securitatea internațională.

  Putin a declarat că Rusia este pregătită pentru cooperarea strânsă în domeniul securității cu partenerii străini în formate multilaterale și bilaterale.

  Тема:
  Războiul din Siria (353)

  Tematic

  Când va avea loc o întrevedere a lui Vladimir Putin cu Xi Jinping
  Putin lui Macron: Atacurile SUA asupra Siriei – o violare a dreptului internațional
  Lavrov: Putin și Trump nu vor admite un al treilea război mondial
  Putin este gata de o întrevedere cu Trump
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei