19:27 24 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.92
 • RUB0.27
 • RON4.18
 • UAH0.64
  Putin la Forumul de la Sankt Petersburg

  Putin: Este posibilă o criză nemaivăzută

  © Sputnik / Алексей Даничев
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  993122

  Perspectiva a fost conturată de liderul rus în alocuțiunea lui la Forumul economic internațional de la Sankt Petersburg.

  Președintele FR, Vladimir Putin, la Sinodul Arhieresc
  © Sputnik / Алексей Никольский
  BUCUREȘTI, 25 mai — Sputnik. Ignorarea normelor de drept poate genera o criză cu care lumea încă nu a avut de-a face, a declarat președintele Fedrației Ruse, Vladimir Putin.

  ”Abandonarea cadrului legal de către una dintre părțile contractului, zădărnicirea acordurilor comportă întotdeauna riscuri și efecte nedorite. Este o axiomă a practicii de afaceri”, a spus liderul de la Kremlin, citat de RIA Novosti.

  Potrivit lui, la scară globală un atare comportament al statelor, mai ales a centrelor de putere, poate produce consecințe negative, chiar devastatoare.

  ”Neglijarea normelor existente și pierderea încrederii reciproce se pot suprapune peste imprevizibilității, turbulențe ale schimbărilor colosale. Un asemenea concurs de împrejurări este de natură să provoace o criză de sistem cu care lumea nu s-a mai întâlnit”.

  Tematic

  Putin, despre caracterul cooperării între Rusia și China
  Tagurile:
  nemaivăzută, pericol, Forumul economic internațional de la Sankt Petersburg, criză, Vladimir Putin, Rusia
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei

  • German Chancellor Angela Merkel attends a plenary session of German parliament Bundestag in Berlin, Tuesday, Nov. 21, 2017

   Liderul Partidului Social Democrat, Andrea Nahles, a lansat o tiradă verbală Uniunii Sociale Creștine, partidul aliatul bavarez al Uniunii creștine-democrate, pentru modul său de acțiune "murdar". Ea l-a criticat pe ministrul german de Interne, Horst Seehofer, care vrea controale mai stricte la frontiere, pe motiv de "amenințare pentru Europa".

   826
  • Страны мира. Турция

   Astăzi în Turcia se desfăşoară alegeri prezidențiale și parlamentare anticipate. În cazul în care niciunul dintre candidații prezidențiali nu obține majoritatea voturilor în primul tur al alegerilor, va avea loc un al doilea tur de scrutin pe 8 iulie, cu participarea a doi candidați care vor acumula cele mai multe voturi.

   118
  • Klaus Iohannis

   Iohannis aruncă gaz peste casa în flăcări. Va arde și el odată cu ea? Sunt convins că istoria va consemna cea mai semnificativă parte a trecerii sale, ce rămâne din el și fapte sale: cenușa toxică în vântul turbat.

   1134