03:41 16 Decembrie 2018
În direct
 • EUR19.65
 • USD17.27
 • RUB0.26
 • RON4.22
 • UAH0.62
  Vladimir Putin

  Putin a răspuns la întrebarea despre al III-lea război mondial

  © Sputnik / Михаил Климентьев
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  1765120

  Vladimir Putin răspunde la întrebările cetățenilor ruși în cadrul „Liniei directe”. Acestea țin atât de politica internă, cât și de relațiile internaționale.

  BUCUREȘTI, 7 iun — Sputnik. Putin a răspuns la întrebarea despre al III-lea război mondial, șeful statului rus și-a amintit citatul lui Einstein.

  "Nu știu ce fel de arme vor fi folosite în al treilea război mondial, dar cel de-al patrulea — cu bețe și pietre", a spus Putin.

  Un nou război mondial ar putea deveni "un sfârșit al civilizației", a mai declarat președintele rus. „Conștientizarea acestui fapt ar trebui să rețină puterile mondiale de la angajarea într-un conflict global”, a adăugat el.

  Liderul rus a numit condiția îmbunătățirii relațiilor cu Occidentul.

  „Rusia trebuie să-și protejeze interesele în toate sferele”, a spus Putin. Potrivit lui, presiunea asupra Rusiei se va termina atunci când Occidentul va înțelege că acest lucru este contraproductiv.

  "Vor fi nevoiți să ne ia în considerare", a spus Putin.

  Referitor la politica de izolare a Moscovei și de a nu auzi vocea ei, șeful statului rus a menționat că pentru Occident, Rusia devine un rival, iar aceasta este politica eronată.

  „Cooperarea ar duce la o creștere economică în întreaga lume. Și partenerii occidentali încep să înțeleagă acest lucru”, a adăugat Vladimir Putin.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei