17:51 14 Noiembrie 2018
În direct
 • EUR19.16
 • USD17.03
 • RUB0.25
 • RON4.11
 • UAH0.61
  North Korean leader Kim Jong Un delivers a statement in response to U.S. President Donald Trump's speech to the United Nations, in Pyongyang, North Korea

  Kim Jong-un l-a felicitat pe Vladimir Putin cu prilejul Zilei Rusiei

  © AP Photo / Korea News Service
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  12810

  Liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, a trimis o telegramă adresată cetățenilor ruși și președintelui Vladimir Putin cu prilejul sărbătoririi Zilei Rusiei. Textul mesajului este publicat de Agenţia Centrală de Presă din Coreea de Nord (KCNA).

  BUCUREȘTI, 12 iun — Sputnik. Kim Jong-un transmite felicitări președintelui și poporului rus cu prilejul sărbătorii naționale.

  „Poporul rus a reușit succese în dezvoltarea unei Rusii Puternice sub conducerea [președintelui Vladimir Putin — nota red.], trecând cu curaj peste toate provocările și greutățile”, se menționează în informația KCNA.

  Liderul Coreei de Nord și-a mai exprimat speranța că relațiile strategice și tradiționale dintre țări se vor fortifica, așa cum cere actuala situație în interesul ambelor popoare.

  Kim Jong/un a urat poporului rus bunăstare și prosperitate, iar președintelui Rusiei — succese în construcția unui stat puternic.

  Mass-media anunța anterior că spicherul parlamentului nord-coreean va participa la ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia.

  Tematic

  Kim se angajează la "Denuclearizarea completă a Peninsulei Coreene". Ce va avea în schimb
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei