06:17 23 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.57
 • USD17.66
 • RUB0.28
 • RON4.10
 • UAH0.72
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Panoramic: Cupa Mondială din Rusia 2018 (129)
  43110

  Ținem să vă amintim ce naționale urmează să se confrunte în partidele care vor avea loc azi, în diferite orașe ale Rusiei.

  BUCUREȘTI, 22 iun — Sputnik. Etapa a doua a fazei grupelor poate lămuri multe lucruri, dar este și perioada unor răsturnări de situație. În Grupa E mai întâi vor juca Brazilia și Costa Rica (ora 15:00, Sankt Petersburg).

  De remarcat că nici prima dintre ele, situată la mijlocul clasamentului, nici a doua, care s-a pomenit la coadă, nu au dreptul la un pas greșit. Dar se creează impresia că, în definitiv, cea care va pierde șansa de a accede în optimi va fi selecționata mai slab cotată — la finele unui meci de pronunțată factură latino-americană cu fotbal scânteietor și… nu prea multe goluri. 

  În cealaltă partidă lidera grupei, Serbia, va primi replica Elveției care în debutul Campionatului a scos un egal cu brazilienii. Lovitura de start se va da la 21.00, în Kalinigrad.

  Evoluția evenimentelor va depinde mult de rezultatul celuilalt meci. În caz de câștig al lui Neymar & Co, adversarele se vor vedea nevoite să tragă din greu pentru a-i depăși în clasament. Și Serbia și Elveția au mare nevoie de victorie, motiv din care poate ieși un egal reciproc dezavantajos.

  Între cele două confruntări de care am vorbit vom viziona, cu începere de la 18.00, transmisiunea din Volgograd (fostul Stalingrad) de la Nigeria — Islanda.

  Nu va fi o bătălie epică, de intensitatea celei din Al Doilea Război Mondial. Adversarele nu sunt cotate ca mari forțe ale Grupei D, dar insularii pot avea tupeul să emită pretenții la un loc calificant, mai ales profitând de înfrângerea de ieri a Argentinei. Africanii, la rândul lor, nu mai seamănă a fi cei de odinioară, după ce (și cum) au pierdut de la Croația, par sortiți a rămâne lanterna roșie. 

  Campionatul Mondial de Fotbal
  © Sputnik / Vadim Rusu
  Campionatul Mondial de Fotbal
  Тема:
  Panoramic: Cupa Mondială din Rusia 2018 (129)

  Tematic

  Campionatul Mondial de fotbal, 21 iunie. Programul meciurilor și prognoza noastră
  Campionatul Mondial de fotbal, 20 iunie. Programul meciurilor și prognoza noastră
  Campionatul Mondial de fotbal, 19 iunie. Programul meciurilor și prognoza noastră
  Campionatul Mondial de fotbal, 18 iunie. Programul meciurilor și prognoza noastră
  Campionatul Mondial de fotbal, ziua a 4-a. Programul meciurilor și prognoza noastră
  Campionatul Mondial de fotbal, ziua a treia. Programul meciurilor și prognoza noastră
  Campionatul Mondial de fotbal 2018, ziua a doua. Programul meciurilor și prognoza noastră
  Tagurile:
  22 iunie, prognoză, program, CM 2018, Rusia


  Știrile Zilei