12:27 15 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.38
 • USD17.56
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.71
  Fanii brazilieni

  Campionatul Mondial de fotbal, 6 iulie. Programul meciurilor și prognoza noastră

  © Sputnik / Владимир Астапкович
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  280 0 0

  De azi cursul evenimentelor la turneu devine și mai alert, încep partidele contând pentru sferturile de finală.

  BUCUREȘTI, 6 iul — Sputnik. Oricare dintre întâlnirile zilei, dacă sorții decideau altfel, ar fi putut avea loc în decisiva dată de 15 iulie, încununând frumos toată epopeea CM 2018. Dar, așa stând lucrurile, suntem în drept să așteptăm, fie și la acest stadiu, două partide de toată splendoarea. Vom vedea o mare bătălie între europeni și sud-americani cu apariția în scenă a trei foste campioane mondiale.

  Învingătoarele în meciurile Uruguay — Franța (17.00, Nizhny Novgorod) și Brazilia — Belgia (21.00, Kazan) — atenție! — vor disputa apoi, într-un meci direct, primul bilet pentru finala mare.

  Multă lume din domeniul fotbalului vorbește acum că sportul rege are nevoie de ”schimbare la față” sau, cel puțin, de venirea pe podium, dacă se va întâmpla — și pe treapta lui superioară, a unor noi echipe care să schimbe trendul și să dicteze moda.

  Fiind de acord că înnoirea devine un imperativ, ne vom aventura în pronosticuri destul de riscante, deoarece, dacă acestea vor întra în dezacord cu realitatea, am cam șifona imaginea pe care ne-am clădit-o în optimi, când toate previziunile noastre privind naționalele victorioase în meciurile din acea fază au fost absolut corecte.

  Acum vom îndrăzni să admitem că Emisfera de Vest NU VA FI reprezentată în finala mare. Nici chiar în semifinala din 10 iulie, cu tot respectul și simpatia pentru două selecționate merituoase de peste Atlantic deținătoare a 7 din cele 20 de titluri mondiale. 

  Iar pentru al 21-lea, deși mai e ceva timp până a ajunge acolo, se vor bate două echipe din Bătrânului continent, dintre ele cel mult una având o coroană în vitrina cu trofee.

  CM 2018, play-off
  CM 2018, play-off

  Tematic

  Campionatul Mondial de fotbal, 3 iulie. Programul meciurilor și prognoza noastră
  Campionatul Mondial de fotbal, 2 iulie. Programul meciurilor și prognoza noastră
  Campionatul Mondial de fotbal, 1 iulie. Programul meciurilor și prognoza noastră
  Campionatul Mondial de fotbal, 30 iunie. Programul meciurilor și prognoza noastră
  Tagurile:
  6 iulie, prognoză, program, CM 2018, Rusia


  Știrile Zilei