19:29 18 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.48
 • USD17.45
 • RUB0.28
 • RON4.08
 • UAH0.72
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  11210

  Italia va fi una dintre primele voci care va pleda pentru anularea sancțiunilor UE împotriva Rusiei, susține ministrul italian al Afacerilor Interne, Matteo Salvini.

  BUCUREȘTI, 16 iul — Sputnik. Italia va deveni una din primele voci care va pleda pentru anularea sancțiunilor UE împotriva Rusiei, a declarat ministrul italian al Afacerilor Interne, Matteo Salvini.

  „Noi suntem una din primele voci care va susține acest punct de vedere (anularea sancțiunilor — n.r.)", a declarat Salvini în cadrul unei conferințe de presă susținute la Moscova.

  Potrivit lui, Italia se mișcă în direcția realizării obiectivului anulării sancțiunilor împotriva Rusiei, fapt pentru care sunt planificate mai multe evenimente până la sfârșitul acestui an.

  "Italia vrea să depășească regimul de sancțiuni, să deschidă căi de dialog… Băncile europene vor putea să ofere credite pentru fermele rusești mici și mijlocii", a menționat ministrul.

  „În a doua jumătate a lunii octombrie este planificată o întrevedere cu Putin, în cadrul căreia se va discuta despre implicarea fermelor italiene în activitatea fermelor rusești, pentru a dezvolta relațiile de cooperare", a declarat Salvini.

  Tematic

  Salvini merge la Moscova. Vrea să se întâlnească cu Vladimir Putin
  Salvini despre ridicarea sancțiunilor antirusești: e timpul să trecem de la vorbe la fapte
  Vicepremierul italian Salvini denunţă "aroganţa" lui Macron privind migraţia
  Tagurile:
  ministrul afacerilor interne, sancțiuni, Matteo Salvini, Italia, Rusia


  Știrile Zilei