08:10 20 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.50
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.72
  Aurus, limuzina din proiectul Kortezh

  Limuzina Kortezh, premiera internațională. VIDEO

  © Photo : Press-service of the Russian President
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Întâlnirea Putin - Trump la Helsinki (2018) (73)
  53331

  Summitul Putin-Trump la Helsinki este primul eveniment din afara hotarelor Rusiei în care liderul de la Kremlin se folosește de automobilul de clasă VIP demonstrat în mod public cu două luni în urmă, la ceremonia de învestire.

  BUCUREȘTI, 16 iul — Sputnik. În cadrul primei sale vizite după hotare în calitate de președinte reales, pe care a întreprins-o în Austria, Putin s-a deplasat cu un Mercedes, astfel apariția limuzinei Kortezh pe aeroportul, apoi și pe străzile capitalei finlandeze este o adevărată premieră internațională.

  Limuzina Kortezh pe aeroportul Helsinki-Vantaa
  © AFP 2019 / Jonathan NACKSTRAND
  Limuzina Kortezh pe aeroportul Helsinki-Vantaa

  Serviciul de transport al Kremlinului a declarat că acum este dotat cu un număr suficient de exemplare ale limuzinei prezidențiale, de asemenea de berline și minivan-uri de aceeași marcă, ca să asigure logistica oricărui eveniment cu participarea șefului de stat, atât în țară cât și peste hotare.

  ​Noua limuzină Kortezh fabricată pentru șeful de stat a fost prezentată în ziua reînvestirii lui Vladimir Putin în funcţia de preşedinte, automobilul fiind condus până la Marele Palat al Kremlinului. Proiectul Kortezh a fost dezvoltat de Institutul Central de Cercetare Științifică pentru Automobile şi Motoare din Moscova.

  Vă propunem să vedeți și un video cu limuzina lui Donald Trump în momentele în care omul de la volanul ei testează șofatul în condiții de situație excepțională.

  Тема:
  Întâlnirea Putin - Trump la Helsinki (2018) (73)

  Tematic

  Limuzina „Kortezh” a lui Putin, surprinsă pe VIDEO
  A lui Putin, în comparație cu a lui Trump, totuși e mai ceva (ceva mai...). FOTO
  Tagurile:
  premieră internațională, Kortezh, summit, Donald Trump, Vladimir Putin, Finlanda, Rusia, SUA


  Știrile Zilei