14:46 04 Iunie 2020
În direct
 • EUR19.54
 • USD17.44
 • RUB0.25
 • RON4.04
 • UAH0.65
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Războiul din Siria. Tensiunile din provincia Idlib (501)
  82561

  Distrugătorul "The Sullivans" are la bord 56 de rachete pe care este gata să le lanseze în orice moment.

  BUCUREȘTI, 25 aug — Sputnik. Motivul urmează să fie oferit de o nouă provocare, organizată de membrii grupării al-Nusra cu aplicarea de substanțe chimice orărvitoare, resposabilitatea fiind pasată apoi autorităților de la Damasc, a declarat reprezentantul oficial al Ministerului Apărării al Federației Ruse, general-maior Igor Konashenkov.

  Potrivit lui, pentru a replica a și fost antrenat distrugătorul "The Sullivans". La lovitura punitivă a SUA, Marii Britanii și Franței ar mai putea să participe bombardierele dislocate la baza aeriană Al Udeid din Qatar.

  O confirmare indirectă sunt declarațiile recente ale politicienilor din cele trei țări ale coaliției despre intenția de a răspunde ”cât se poate de decis” la aplicarea armei chimice de către regimul Assad.

  ”Astfel, acțiunile statelor occidentale, în pofida a tot ce se spune, sunt îndreptate spre o agravare bruscă a situației în regiune și zădărnicirea procesului de pacificare în Siria”, a conchis Konashenkov. citat de RIA Novosti.  

  Departamentul militar rus dispune de date cu privire la faptul că în apropierea orașului Jisr ash-Shugur au fost transportate opt recipiente cu clor, într-acolo s-adeplasat și un grup de teroriști instruiți în aplicarea agenților toxici de către specialiștii britanici din organizația militară privată Oliva.

  Тема:
  Războiul din Siria. Tensiunile din provincia Idlib (501)

  Tematic

  Moscova: Se pregătesc noi provocări cu arme chimice în Siria
  OPCW nu a găsit arme chimice la locațiile din Siria bombardate de SUA - Rudskoy
  Armata siriană poate dovedi că „atacul chimic" din Siria e o înscenare - Video
  Tagurile:
  avertizare, provocare, Arma chimică, Ministerul Apărării al Federației Ruse, Igor Konashenkov, Rusia, Siria, SUA


  Știrile Zilei