03:03 19 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.35
 • USD17.41
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.70
  Sukhoi Su-35S

  „Acesta e coșmarul nostru". Americanii, despre avionul de luptă rusesc Su-35

  © Photo : JSC Sukhoi Company
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Tehnica militară rusească (60)
  1159140

  Portalul american National Interest s-a referit la avioanele de luptă ruseşti Su-35 livrate armatei chineze, descriindu-le ca pe un „coșmar" pentru forțele aeriene ale SUA în regiunea Asia-Pacific.

  BUCUREŞTI, 18 sept — Sputnik, Doina Crainic. Su-35 este un avion multifuncţional pentru lupte aeriene, cu care s-au dotat Forțele Armate chineze (Armata Națională de Eliberare a Poporului) astfel consolidându-și și mai puternic pondrea militară în regiune, relatează revista americană National Interest

  Faptul că Su-35 ar putea purta sub aripi cea mai recentă rachetă aer-aer PL-15 a Chinei, reprezintă, de asemenea, o amenințare serioasă la adresa dominaţiei SUA în regiunea Asia-Pacific.

  În 2015, China a semnat un contract cu Rusia pentru livrarea a 25 de avioane de luptă Su-35. Acum navele sunt în serviciul armatei chineze, adaugă publicaţia.

  Su-35 este un avion de luptă multifuncțional de generaţia a patra, dezvoltat de producătorul rusesc de aeronave Suchoj și o versiune complet modernizată a platformei T-10-S.

  Su-35 de generația precedentă se află, tehnic, aproape la acelaşi nivel cu versiunea actualizată, deoarece corespunde celor mai multe cerințe la care răspund avioanele de generația 5, cu excepția tehnologiilor invizibile și tehnologiei AESA (Active Electronically Scanned Array — o generație foarte avansată de radare cu baleiaj electronic activ).

  Тема:
  Tehnica militară rusească (60)

  Tematic

  Imagini inedite: Su-35, în zbor razant. VIDEO
  (VIDEO) Ministerul rus al Apărării a prezentat noul avion de luptă SU-35 S
  Tagurile:
  dominația americană, livrare, dotare, pericol, Su-35, China, Rusia, SUA


  Știrile Zilei