09:08 19 August 2019
În direct
 • EUR19.44
 • USD17.55
 • RUB0.27
 • RON4.11
 • UAH0.70
  Su-57

  Su-57, un produs al tehnologiilor de discreţie şi de furtivitate. VIDEO

  © Sputnik / Рамиль Ситдиков
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Tehnica militară rusească (60)
  54241

  Pe lângă alte caracteristici, ultramoderna navă aeriană are și un nivel redus de vizibilitate pe radar și în diapazon infraroșu.

  BUCUREȘTI, 15 nov - Sputnik. O bună parte a detaliilor referitoare la Su-57 sunt clasificate, dar se cunoaște că el întrunește calitățile unui avion de vânătoare de generația a 5-a: viteză supersonică, multifuncționalitate, manevrabilitate remarcabilă.

  Pentru a-l face aproape imperceptibil, inginerii corporației Sukhoi au pornit practic de la zero, creând o proprie tehnologie gen ”stealth” și dezvoltând o platformă inovativă.

  Totul a fost subordonat scopului ca fuzelajul, sistemul de pilotare și propulsorul să asigure o posibilitate redusă de reperare de către radare și senzorii termici.

  În prezent, după ce a fost dotat cu un nou motor, Su-57 este supus testelor. Anterior, în Siria, piloții au acumulat o experiență prețioasă de reperare a avioanelor americane ”invizibile” F-22 și F-35 cu ajutorul radarelor de bord performante.

  Potrivit lui Yevgeny Mukhukov, director și inginer șef al biroului de proiectare Lioulka, care a dezvoltat motorul aeronavei, Su-57 are caracteristici mai avansate comparativ cu alte avioane de luptă de generația a 5-a.

  Ministerul Apărării și corporația Sukhoi au semnat un contract care prevede că FA vor primi primul Su-57 în 2019.

  Тема:
  Tehnica militară rusească (60)

  Tematic

  Interceptarea unui avion spion al SUA deasupra Mării Negre - Moscova dă detalii. VIDEO
  Primele imagini cu supermodernul avion de luptă rusesc Su-57, deja pe net
  Forțele aerospațiale rusești au distrus peste 122.000 de ținte teroriste în Siria
  Tagurile:
  detalii, Caracteristici, Su-57


  Știrile Zilei