03:57 19 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.39
 • USD18.20
 • RUB0.28
 • RON4.32
 • UAH0.69
  Mikhail Anisin

  Hochei: Csikszereda a transferat un atacant rus cu peste 300 meciuri în KHL

  © Sputnik / Ярослав Неелов
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  95 0 0

  Echipa de hochei pe gheață Csikszereda Miercurea Ciuc și-a asigurat serviciile jucătorului rus Mikhail Anisin (30 de ani).

  BUCUREȘTI, 7 dec – Sputnik, Daniel George Nistor. Noul component al lotului "ciucanilor" are peste 330 de meciuri în Kontinental Hockey League (KHL), competiție de tip campionat, care include formații din Belarus, China, Finlanda, Letonia, Kazakhstan, Rusia, Slovacia.

  De meserie atacant, Anisin este adaptabil, "se încadrează repede într-un mediu nou", după cum îl descrie pagina de Facebook a echipei Csikszereda. 

  El a început hocheiul la TSKA Moscova, iar pe parcursul carierei a evoluat la mai multe echipe, printre care Krylya Sovetov, Sibir Novosibirsk, Vityaz Chekhov, Dinamo Moscova, HC Soci, Metallurg Novokuznetsk, Saryarka Karaganda.

  A câștigat Cupa Gagarin 2012 cu Dinamo Moscova, club pentru care a jucat în KHL și sezonul trecut, când a intrat pe gheață în 11 partide și a realizat 4 puncte (1 puc + 3 pase).

  Anunțul făcut de Csikszereda nu specifică termenii contractului cu hocheistul rus.

  HSC Csikszereda (fostul Hochei Club Miercurea Ciuc) fost înființat în anul 1929 și își dispută meciurile pe teren propriu pe patinoarul Vakar Lajos, cu o capacitate de 2.000 de locuri. A câștigat Campionatul României de 15 ori. Actuala denumire a echipei a fost adoptată în anul 2010.

  Tematic

  Rusul Alexandr Ovechkin, într-un rating de elită al NHL. VIDEO
  Putin, într-un meci de hochei al Ligii de noapte pe Piaţa Roşie -VIDEO
  Victoria hocheiștilor ruși la JO, imortalizată pe potrivă - absolut sclipitor!
  Tagurile:
  transfer, rus, Jucător, hochei, Club, Csikszereda


  Știrile Zilei