05:19 16 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.29
 • USD17.51
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.71
  Ded Moroz

  Putin, urare de la Ded Moroz

  © Sputnik / Павел Лисицын
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  11120

  În preajma sărbătorilor de iarnă, cunoscutul personaj al folclorului rus, cu nume care s-ar traduce ca Moș Gerilă, reapare în public și reușește să viziteze mai multe regiuni ale țării.

  BUCUREȘTI, 10 dec - Sputnik. Ded Moroz, confratele lui Moş Crăciun, Santa Claus și Pere Noel, a susținut luni o conferință de presă în cadrul căreia a avut o urare aparte pentru președintele Rusiei.

  ”Îi doresc determinare. Pentru că țara noastră este o entitate greu de dirijat. Suntem mulți, avem cea mai mare țară din lume. Și care e farmecul - cu toții suntem diferiți. Diferite naționalități, religii, culturi, tradiții. Dar suntem împreună”.

  Kremlin, imagine de arhivă
  © Sputnik / Михаил Воскресенский

  Coeziunea este fundamentul pentru multe și notabile înfăptuiri. ”Iată unde rezidă succesul fantastic și valoarea țării noastre. Întreaga Uniune Europeană nu poate repeta succesul nostru”, a spus Moșul din basm.

  El, potrivit RIA Novosti, a mai adăugat că oriunde ar merge, este la el acasă.

  ”Am fost în Cecenia, la Ramzan Cadârov, ei au altă cultură, dar sunt cetățeni ai Rusiei și de asemenea gata de a lupta pentru țară. E o mare minune, de care avem parte, de aceea trebuie să-l susținem pe președinte. E un lucru greu - să conduci un stat atât de mare”, a accentuat Ded Moroz.

  Tematic

  Ce le-au urat moldovenilor Putin și Medvedev
  Ce le-a dorit Putin compatrioților în mesajul său și cu cine face Revelionul
  Tagurile:
  Ded Moroz, Urare, Putin


  Știrile Zilei