02:05 24 Mai 2019
În direct
 • EUR20.08
 • USD18.03
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Vladimir Putin

  De Revelion, Putin a îndemnat poporul la unitate

  © Sputnik / Алексей Никольский
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  38950

  În mesajul său de Revelion, Vladimir Putin a îndemnat poporul la unitate în realizarea sarcinilor comune.

  BUCUREȘTI, 31 dec – Sputnik. În mesajul său adresat națiunii la sfârșit de an, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a îndemnat rușii la unitate și a menționat că “generozitatea este căutată și în zilele de sărbătoare și zilele de lucru”.

  „Fiecare din noi are propriile așteptări. Însă cea mai mare măsură ne dorim ca persoanele apropiate nouă să fie sănătoase, ca în casele noastre să fie pace și liniște, să ne bucure copiii, viața să fie una pașnică, iar cele mai mari vise să se împlinească neapărat”, a spus Putin.

  El a mai menționat că în noaptea de revelion, “așa cum făceam în copilărie, ne spunem o dorință și așteptăm să se împlinească”.

  „Să se împlinească. Totuși, știm că cele mai bune lucruri pentru noi, familie, pentru țara noastră vor putea fi obținute doar prin propriile eforturi, prin munca comună bine organizată. Urmează să realizăm mai multe sarcini importante în economie, știință și tehnologii, sănătate, educație și cultură. Cel mai important este să obținem, pas cu pas, obținerea unui trai mai bun, pentru ca toți cetățenii ai Rusiei, fiecare din noi în anul care vine să simtă schimbările spre bine”, a subliniat președintele.

  Potrivit lui, toate acestea vor fi posibile doar prin unitate.

  “Nu avem și nu vom avea niciun ajutor din altă parte. Iată de ce este important să fim o echipă solidă, unită și puternică. Prietenia și speranțele în bine care ne unesc acum, să ne însoțească în viitor, să ne ajute în activitatea noastră, în realizarea scopurilor noastre comune”, a declarat Putin.

  Tematic

  Peskov, despre agenda lui Putin pentru ultimele zile ale anului și de Revelion
  Lukașenko: Putin și eu, nu ne vom plictisi nicicând unul de altul
  Mesajul de Revelion al lui Putin va fi difuzat în vagoanele de tren și metrou
  Tagurile:
  revelion, Vladimir Putin
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei