15:12 25 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.03
 • USD17.87
 • RUB0.28
 • RON4.21
 • UAH0.67
  Пожар в жилом доме в центре Москвы

  Incendiu în centrul Moscovei, sunt morţi şi răniţi (VIDEO)

  © Sputnik / Евгений Одиноков
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  32901

  O casă rezidențială a luat foc în centrul Moscovei, o zonă de incendiu estimată la 2.000 de metri pătrați, a declarat luni Departamentul Moscovei din cadrul Ministerului de Urgențe al Rusiei.

  BUCUREŞTI, 4 feb - Sputnik. Cel puţin patru persoane au murit şi alte patru au fost rănite într-un incendiu izbucnit într-o clădire rezidenţială din centrul Moscovei.

  "Zona de incendiu este estimată la 2.000 de metri pătrați", a scris Ministerul pe contul său Twitter.

  Luni, un incendiu a izbucnit într-o clădire de apartamente situată pe bulevardul Nikitsky. Două persoane au decedat, în timp ce patru au fost rănite, a scris iniţial Ministerul.

  ​Potrivit Ministerului, peste 40 de persoane au fost evacuate sau salvate, inclusiv 8 copii. Nu au existat rapoarte privind cauza incendiului. Autoritățile de la Moscova au lansat o investigație privind incidentul.

  Potrivit departamentului de la Moscova al Ministerului de Urgențe al Rusiei, incendiul a fost localizat.

  "[La ora 3:50, ora locală], incendiul a fost localizat", a declarat departamentul pe Twitter.

  Serviciul de presă al Ministerului de Urgențe a declarat pentru Sputnik că toți locatarii casei au fost evacuați. "Un total de 42 de persoane au fost salvate, inclusiv opt copii", a spus serviciul de presă.

  Ministerul a spus mai devreme că 17 persoane, inclusiv doi copii, au fost evacuați. Luni dimineaţă, Ministerul a spus că focul a fost stins, adăugând că incendiul a luat patru vieți.

  Potrivit Ministerului, citând raportul de investigație, cauza preliminară a incendiului ar putea fi în sistemul de gaz al clădirii.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei