08:06 20 Martie 2019
În direct
 • EUR19.56
 • USD17.22
 • RUB0.27
 • RON4.11
 • UAH0.63
  Tancul rusesc T-90MS - în rusă Т-90МС la o expoziție organizată în 2016

  Noua armă rusească de temut: Tancul rusesc T-90MS, „o armă de înaltă precizie”

  © Sputnik / Евгений Биятов
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  734121

  Dotat cu rachete ghidate și proiectile, cu o încărcătură explozivă controlată de la distanță, tancul T-90MS este realmente o „armă de înaltă precizie”, potrivit directorului executiv al companiei producătoare.

  BUCUREŞTI, 17 feb – Sputnik, Doina Crainic. Tancul T-90MS, destinat exportului, poate fi considerat o armă de înaltă precizie, a declarat pentru Sputnik Andrei Terlikov, directorul executiv al grupului KBTM, care dezvoltă și produce vehicule blindate.

  „O gamă largă de muniții, inclusiv rachete ghidate și proiectile cu fragmentare, cu o încărcătură explozivă controlată de la distanță, fac din acest tanc o armă de înaltă precizie”, a spus Andrei Terlikov.

  Potrivit acestuia, noul tanc este protejat împotriva tuturor armelor anti-tanc care există în prezent.

  „Dacă luăm în considerare caracteristicile sale principale, printre care protecția, puterea de foc și mobilitatea, T-90MS nu are rivali. Este echipat cu un nou sistem de protecție dinamică de generația a treia care oferă o apărare foarte eficientă împotriva tuturor tipurilor de arme anti-tanc moderne”, a adăugat Terlikov.

  Tancul T-90MS va fi prezentat publicului la Expoziția Internațională de arme de apărare IDEX, ediţia 2019, care va avea loc în Abu Dhabi între 17 și 21 februarie.

  Tematic

  Final Stage of Tank Biathlon Contest at 2017 Army Games
  Tancul rusesc T-90S îl eclipsează pe rivalul său american, potrivit National Interest
  Tagurile:
  armă, Tank T-90MS
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei