16:51 27 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.44
 • USD17.86
 • RUB0.27
 • RON4.05
 • UAH0.73
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Industria militară rusă (121)
  61670

  Ministerul rus al Apărării: Sistemele de arme cu laser Peresvet au fost desfășurate în locurile de dislocare permanentă, a anunțat Ministerul Apărării al Rusiei.

  BUCUREȘTI, 20 feb – Sputnik. Toate sistemele de laser “Peresvet”, intrate în dotarea armatei, au fost amplasate în locurile de dislocare, a anunța Ministerul Apărării al Rusiei.

  În mesajul său adresat Adunării Federale, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că lucrările legate de modelele viitorului și sisteme de arme despre care a vorbit în mesajul său din anul 2018, „continuă ritmic, fără întreruperi, conform planului”. Președintele a amintit de sistemul de rachete „Avangard”, racheta intercontinentală Sarmat, sistemul de laser “Peresvet”, drona subacvatică „Poseidon” și sistemul aviatic cu rachete hipersonice Kinjal.

  "Toate sistemele laser "Peresvet" au fost desfășurate în locurile de dislocare permanentă. Sistemele Peresvet sunt calitativ noi, o armă bazată pe tehnologii înalte", se spune în comunicat.

  Totodată Ministerul Apărării al Rusiei notează că unitățile dotate cu “Peresvet” au trecut toate recalificările, iar acum își perfecționează abilitățile profesionale în cadrul exercițiilor în locurile de dislocare.

  Тема:
  Industria militară rusă (121)

  Tematic

  Putin: Rusia nu are de gând să amplaseze prima rachete în Europa
  Putin: „Unele țări pot fi state nesuverane, nu și Rusia”
  Putin a prezentat cel mai nou tip de armă - racheta Zirkon
  Vladimir Putin: Nu avem timp de pierdut în ceea ce privește dezvoltarea strategică
  Putin: SUA încalcă INF prin amplasarea lansatoarelor de rachete în România
  Tagurile:
  Ministerul Apărării al Federației Ruse, Peresvet, laser


  Știrile Zilei