02:49 24 Mai 2019
În direct
 • EUR20.08
 • USD18.03
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Elizaveta Peskova

  "Este o practică normală": Peskov comentează stagiul fiicei sale la Parlamentul European

  © Photo: Instagram / stpellegrino
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  12610

  Articolele publicate de presa mainstream menționează că fiica purtătorului de cuvânt al lui Vladimir Putin face o stagiere la Parlamentul European la cabinetul europarlamentarului francez Aymeric Chauprade. Tatăl său, Dmitri Peskov, a declarat că nu comentează, întrucât "este o practică normală".

  BUCUREȘTI, 26 feb - Sputnik. Purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov, a vorbit marți despre stagiul fiicei sale, Elizaveta Peskova, la Parlamentul European.

  ​"Ea este un student normal și are o practică obișnuită. Nu aș dori să comentez nimic altceva, se referă la fiica mea și nu are nimic de-a face cu funcția sau cu slujba mea, a spus el, ca răspuns la solicitarea unui jurnalist de a comenta critici aduse de unii deputați europeni.

  Elizaveta Peskova este stagiar la Parlamentul European sub conducerea lui Aymeric Chauprade, fost consilier pentru probleme internaționale pentru Marine Le Pen.

  Aymeric Chauprade a confirmat informațiile pentru Le Monde.

  "Este stagiară din noiembrie în cadrul autorizat de Parlamentul European. Contractul său a fost validat și reînnoit o dată de administrație. Nu am angajat-o pe ascuns”.

  Acest stagiu a provocat, totuși, unele critici.

  "Aceasta este o încălcare a regulilor generale de securitate ale Parlamentului European", a declarat Sandra Kalniete, deputat european de la Partidul Popular European (PPE), citată de France Soir. Petras Austrevicius, din Alianța Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE), a calificat acest stagiu, potrivit ziarului, drept "rușine pentru Parlamentul European și ingerință" în inima instituțiilor europene“.

  Tagurile:
  stagiu de pregătire, Dmitri Peskov, Parlamentul European
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei