22:33 02 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.07
 • USD18.34
 • RUB0.23
 • RON4.16
 • UAH0.66
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  27780

  Rata de popularitate a lui Putin a atins cel mai ridicat nivel de până acum în 2019, după discursul său anual în parlamentul rus.

  BUCUREŞTI, 4 mart – Sputnik, Doina Crainic. Popularitatea președintelui Vladimir Putin a ajuns la 64,8% - cea mai ridicată de până acum în 2019 -, după discursul său anual în parlamentul rus.

  Vladimir Putin
  © Sputnik / Алексей Никольский

  Președintele rus se bucură de cea mai mare rată de popularitate între politicienii Rusiei, în timp ce 36,8% și 40% dintre ruși apreciază activitatea premierului și, respectiv, a guvernului, potrivit Centrului de Cercetare a Opiniei Publice din Rusia (VTsIOM).

  Sociologii atribuie recenta creștere a popularității lui Putin discursului său anual adresat parlamentului pe 20 februarie, în care a abordat problemele sociale și economice ale Rusiei, potrivit RT.

  În discursul său către Adunarea Federală – principalul organism legislativ al Rusiei –, Putin a promis mai mult sprijin familiilor, printre care scutiri de impozite pe proprietăți pentru familiile cu mulți copii, precum și creșterea ajutoarelor pentru grupurile vulnerabile, cum sunt persoanele în vârstă și părinții singuri. Printre alte chestiuni, Putin a cerut facilitarea accesului la asistență medicale, în special în zonele rurale.

  Tematic

  MAE venezuelean: Maduro și Putin mențin contactul telefonic permanent
  Peskov, despre o posibilă întrevedere între Putin și Kim Jong-un
  Putin va avea discuţii cu Netanyahu, miercuri, la Moscova
  Putin a atenționat SUA: Să nu ajungem la o nouă “Criză a Caraibelor”
  Tagurile:
  Popularitate, Vladimir Putin


  Știrile Zilei