14:14 25 Mai 2019
În direct
 • EUR20.08
 • USD18.03
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Olga Buzova

  Buzova și Baskov, acționați în judecată pentru promovarea unei piramide financiare

  © Sputnik / Евгений Одиноков
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  132 0 0

  Interpreții ruși Nikolay Baskov și Olga Buzova au fost acționați în judecată de către un bărbat care și-a pierdut toți banii destinați unui tratament în Israel.

  BUCUREȘTI, 12 mart – Sputnik. Un bărbat care intenționa să plece în Israel la tratament și-a pierdut toți banii după ce a investit într-o piramidă financiară, acuzând două vedete ruse că l-ar fi dus în eroare, transmite portalul Life.ru.

  Locuitorul orașului Anapa, Dmitriy Rujnikov, a acționat în judecată pe Nicolai Baskov și Olga Buzova, cerând despăgubiri de un milion de ruble după ce cei doi au făcut publicitate pentru “Cashbery”, anunță presa rusă, cu referință la avocatul acestuia, Timur Marșani.

  "Victima cere 880 mii de ruble, pe care le-a investit în companie, plus daune morale de 100-200 mii ruble", a explicat juristul.

  Marșani a specificat că plângerea a fost expediată prin poștă în judecătoria Kunțevo din Moscova. Avocatul a reamintit că în publicitatea pentru "Cashbery", Baskov și Buzova afirmau că investesc și ei bani în această companie și beneficiază de un profit mare.

  Juristul consideră că Baskov și Buzova sunt niște complici, sunt asociați cu această companie, motiv pentru care trebuie să fie trași la răspundere în mod solidar pentru atragerea prin înșelăciune a cetățenilor în acest fond.

  Marșani a menționat că plângerea împotriva lui Artur Vardanean, care se prezintă drept proprietarul companiei, nu își mai are niciun rost. Juristul consideră că acesta este doar un personaj fals, un actor.

  Potrivit lui Rujnikov, un invalid de gradul întâi, el a investit în "Cashbery" 880 mii de ruble după ce a văzut în internet clipurile video cu Baskov și Buzova, care făceau reclamă piramidei financiare. Bărbatul a rămas fără niciun ban – toate mijloacele le-a investit în septembrie 2018, iar în scurt timp "Cashbery" și-a anunțat încetarea activității.

  Anterior, Roskomnadzor a limitat accesul la site-ul "Cashbery" prin decizia unei instanțe de judecată după ce Banca Centrală a Rusiei a identificat în activitățile holdingului de investiții semne ale unei piramide financiare.

  Tematic

  BuzCoin, sau ce-a mai inventat Olga Buzova
  Buzova, desființată în Duma de Stat: E produsul unui bordel
  Buzova va coace pâine pentru fanii ei: și-a cumpărat o fabrică
  Buzova a șocat internauții cântând fără fonogramă
  Cu rușinea la vedere: Buzova s-a făcut de râs în fața unei lumi întregi – Foto
  Tagurile:
  escrocherie, Olga Buzova
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei