05:39 19 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.15
 • USD17.91
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Le palais d'Hiver à Saint-Pétersbourg

  Vrei să studiezi la Sankt-Petersburg? Acum ai ocazia!

  CC BY-SA 4.0 / Alex 'Florstein' Fedorov / Winter Palace Panorama
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  29630

  Universitatea de Stat de Electrotehnică din Sankt Petersburg oferă studenților străini, deci și români, o serie de programe de studii, cum ar fi inginerie biomedicală sau proiectare industrială de software.

  BUCUREȘTI, 19 mart – Sputnik, Georgiana Arsene. Centrul Rus de Știință și Cultură de la București aduce vești bune pentru tinerii români care doresc să studieze în Rusia.

  Ei vor putea accesa unul din programele de studii puse la dispoziție studenților străini de Universitatea de Stat de Electrotehnică din Sankt-Petersburg.

  În primul rând, este vorba despre o facultate pregătitoare pentru studenții străini la următoarele profiluri: tehnic, economic și uman.

  Instituția de învățământ oferă și studii universitare de licență în cadrul Facultății de Radio și Telecomunicații, Facultății de Calculatoare și Științe Tehnice, Facultății de Sisteme Informatice și Biotehnice, Facultății de Electronice, Facultății de Inginerie Electrică și Automatică, Facultății de Economie și Management, Facultății de Științe Umane, informează Centrul Rus de Știință și Cultură pe pagina sa de Facebook

  Oferta este generoasă, curprinzând studii universitare de masterat în cadrul Facultății de Radio și Telecomunicații, Facultății de Calculatoare și Științe Tehnice, Facultății de Sisteme Informatice și Biotehnice, Facultăți de Electronice, Facultății de Inginerie Electrică și Automatică, Facultății de Economie și Management, Facultății de Științe Umane și studii postuniversitare.

  Pentru o serie de alte domenii, cum ar fi, spre exemplu, ingineria biomedicală sau știința patrimoniului, instituția de învățământ organizează o școală de iarnă și una de vară.

  Universitatea de Stat de Electrotehnică din Sankt Petersburg organizează o școală de vară pentru domeniile: аutomatică și mecatronică, inginerie biomedicală, tehnologii de economisire a energiei, știința patrimoniului, Istoria Revoluției Ruse din Sankt-Petersburg (1900-1917), proiectare industrială de software, comunicarea interculturală în afaceri, măsurători laser și optice, energie regenerabilă.

  Școala de iarnă este organizată pentru: аutomatică și mecatronică, inginerie biomedicală, tehnologii de economisire a energiei, istoria Revoluției Ruse din Sankt-Petersburg (1900-1917), ), proiectare industrială de software, comunicarea interculturală în afaceri, măsurători laser și optice, energie regenerabilă.

  Tagurile:
  Rusia, Studii, Sankt Petersburg
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei