12:07 19 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.78
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.65
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  34090

  Sistemul administrativ trebuie să fie reformat în așa mod și în așa ritmuri încât să nu provoace daune. Nu avem nevoie de o revoluție, ci de o evoluție, a declarat Vladimir Putin.

  BUCUREȘTI, 17 apr – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că justiția din Rusia se dezvoltă, are niște probleme, însă schimbările trebuie realizate profesionist, fără sloganuri.

  “Justiția din Rusia se dezvoltă și ca în oricare altă sferă, există niște semne de întrebare și probleme. Însă trebuie să avem o abordare profesionistă, fără sloganuri, să înțelegem ce se petrece în interiorul sistemului, la ce rezultate trebuie să ajungem și ce ar trebui să realizăm astăzi, mâine și poimâne”, a spus Putin în cadrul unei întâlniri absolvenții celui de-a doua runde a programului dezvoltării cadrelor din administrația publică.

  “În niciun caz nu trebuie să fluturăm cu sabia, iar dacă trebuie să efectuăm niște operațiuni, atunci trebuie s-o facem iscusit, cu ajutorul bisturiului, iar cel mai bine – să utilizăm metoda medicamentoasă. Nu prin revoluție, ci prin evoluție trebuie să ne înaintăm spre aceasta stare a societății și sisitemului de administrați de care avem nevoie”, a adăugat el.

  Putin a subliniat că schimbările trebuie să aibă loc în niște ritmuri și în modalități care să nu provoace daune. 

  „Întrebarea e ce concret și în ce ritmuri trebuie să realizăm. Sistemul de administrație și reformarea lui sunt niște lucruri extrem de importante. E vorba de justiție, organele de forță, așa cum am spus și în adresarea mea, precum ați putea observa. Întrebarea e în ce ritmuri (o vom face). În această sferă, care vizează milioane de cetățeni ai Rusiei, trebuie să ne conducem de cunoscuta regulă medicală: nu dăuna”, a declarat șeful statului rus.

  Tematic

  Putin se va întâlni astăzi cu șeful Volkswagen
  Putin: Testările sistemului Sarmat au ajuns la o etapă finală
  Putin l-a felicitat pe Kim Jong-un cu prilejul realegerii acestuia în funcție
  Putin și-a făcut publice veniturile obținute în 2018
  Putin se oferă să trimită specialiști ruși pentru restaurarea Catedralei Notre-Dame
  Tagurile:
  Vladimir Putin

  Știrile Zilei