03:53 21 Aprilie 2021
În direct
 • EUR21.69
 • USD18.00
 • RUB0.24
 • RON4.40
 • UAH0.64
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Întrevederea între Kim Jong-un și Vladimir Putin (31)
  25850

  Kim Jong-un a fost impresionat de primirea călduroasă în Rusia și a mărturisit că visează de mai mult timp să ajungă în această țară.

  BUCUREȘTI, 24 apr – Sputnik. Liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, a rămas impresionat de primirea călduroasă în Rusia și a recunoscut că și-a dorit de mai mulți ani să ajungă aici, potrivit administrației Ținutului Primorie.

  Kim Jong-un a ajuns în Rusia
  © Photo : Пресс-служба администрации Приморского края

  În timpul întrevederii la stația Hasan cu delegația rusă, din care făcea parte și guvernatorul Ținutului Primorye, Oleg Kojemyako, președintele Consiliului de Stat al Coreei de Nord a subliniat că de mai mulți ani visează să viziteze Rusia, se spune în comunicat.

  “Am auzit multe lucruri bune despre țara dumneavoastră și visam demult s-o vizitez. Au trecut șapte ani de când am ajuns la conducerea țării și doar acum am reușit să ajung în Rusia, a declarat Kim Jong-un”, citat de serviciul de presă al administrației ținutului.

  Kim Jong-un a mai adăugat că tatăl lui, Kim Jong-il, avea o mare dragoste pentru Rusia și acum, urmând tradiția, șeful statului planifică să consolideze cooperarea între ambele state.

  „Sper că și în viitor voi vizita țara dumneavoastră, pornind de la relațiile prietenești cu președintele vostru”, a subliniat Kim Jong-un.

  Тема:
  Întrevederea între Kim Jong-un și Vladimir Putin (31)

  Tematic

  Trenul blindat al lui Kim Jong-un va sosi în Vladivostok miercuri
  Kremlinul a anunțat data întâlnirii lui Vladimir Putin cu Kim Jong-un
  Kim Jong-un a ajuns în Rusia - video
  Kim Jong-un a ajuns la Vladivostok
  Politolog rus: Ce se ascunde în spatele vizitei lui Kim Jong-un în Rusia
  Tagurile:
  Coreea de Nord, Rusia, Kim Jong-un

  Știrile Zilei