01:44 07 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.13
 • USD18.64
 • RUB0.24
 • RON4.17
 • UAH0.68
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Întrevederea între Kim Jong-un și Vladimir Putin (31)
  8320

  Președintele rus Vladimir Putin a ajuns la Vladivostok, unde are loc, joi, prima s-a întâlnire în format deplin cu președintele Consiliului de Stat al Republicii Populare Democrate Coreene, Kim Jong-un.

  BUCUREŞTI, 25 apr - Sputnik. Șeful statului rus a sosit în capitala regiunii Primorye din Chita, unde a avut o întâlnire privind eliminarea consecințelor incendiilor. După aceea, cu elicopterul, a ajuns pe Insula Russky.

  © Photo : Пресс-служба Администрации Приморского края

  Elicopterul în care era președintele rus a aterizat în apropierea campusul Universității Federale din Orientul Îndepărtat. Poliția a securizat drumul care duce la heliport. Se așteaptă ca până la Universitate, unde va avea loc întâlnirea, Putin se va deplasa cu un cortegiu de automobile.

  Pe lângă faptul că acesta este primul contact al celor doi politicieni și prima vizită a lui Kim Jong-un în Rusia de la venirea sa la putere în 2011, aceasta este și prima vizită străină a președintelui Consiliului de stat nord-coreean după realegerea sa la acest post în luna aprilie a acestui an.

  Тема:
  Întrevederea între Kim Jong-un și Vladimir Putin (31)

  Tematic

  Kremlinul a anunțat data întâlnirii lui Vladimir Putin cu Kim Jong-un
  Politolog rus: Ce se ascunde în spatele vizitei lui Kim Jong-un în Rusia
  Kim Jong-un a ajuns în Rusia - video
  Kim Jong-un: Visez de mai mulți ani să ajung în Rusia
  Ce va mânca Kim Jong-un în Rusia


  Știrile Zilei