04:43 28 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.45
 • USD17.77
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.72
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Întrevederea între Kim Jong-un și Vladimir Putin (31)
  58 0 0

  Detaliile călătoriei lui Kim Jong Un în Rusia au fost păstrate în secret până în ultima clipă, din motive de securitate.

  BUCUREŞTI, 25 apr - Sputnik. Anunțul oficial al datei și locului discuțiilor a avut loc cu doar două zile înaintea lor - marți, consilierul liderului rus Yury Ushakov a confirmat că Putin se va întâlni cu Kim Jong Un pe 25 aprilie la Vladivostok.

  © Sputnik / Виталий Аньков

  Șefii celor două state au planificată întâlnirea joi după-amiază - în jurul orei 13-14 (ora locală), adică în jurul orei 6-7 dimineața (ora Moscovei). În primul rând, vor vorbi direct, apoi negocierile vor continua într-un format extins, cu participarea delegațiilor. Cu toate acestea, nu este planificată nici semnarea de documente, nici o declarație comună a liderilor în urma negocierilor.

  Părțile intenționează să discute dezvoltarea relațiilor bilaterale și a problemelor de cooperare regională și se așteaptă ca aceste negocieri să fie o soluție politică și diplomatică la problema nucleară a Peninsulei Coreene. Postul japonez de televiziune NHK, citând un oficial rus de rang înalt, a raportat anterior că summitul de la Vladivostok Rusia ar putea propune părții nord-coreene să se întoarcă la discuțiile pe șase părți privind problema nucleară. Au început în 2003 cu participarea RPDC, Coreei de Sud, Rusiei, Chinei, Statelor Unite și Japoniei, dar au fost întrerupte în 2008.

  Тема:
  Întrevederea între Kim Jong-un și Vladimir Putin (31)

  Tematic

  Kremlinul a anunțat data întâlnirii lui Vladimir Putin cu Kim Jong-un
  Kim Jong-un a ajuns în Rusia - video
  Kim Jong-un a ajuns la Vladivostok
  Politolog rus: Ce se ascunde în spatele vizitei lui Kim Jong-un în Rusia
  Kim Jong-un: Visez de mai mulți ani să ajung în Rusia


  Știrile Zilei