22:26 26 Mai 2019
În direct
 • EUR20.08
 • USD18.03
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68

  Summitul Putin-Kim: Primele declaraţii ale liderilor - video

  © Sputnik / Валерий Мельников
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Întrevederea între Kim Jong-un și Vladimir Putin (31)
  23710

  În cadrul primelor declaraţii din Rusia ţinute în faţa presei, președintele rus Vladimir Putin și liderul nord-coreean Kim Jong-un și-au exprimat speranța că summit-ul va contribui la avansarea procesului de reconciliere în Peninsula Coreeană.

  BUCUREŞTI, 25 apr - Sputnik. Summitul de pe Insula Russky, chiar lângă Vladivostok, a început cu o scurtă întârziere, deoarece zborul președintelui Vladimir Putin a fost amânat. Liderul nord-coreean, Kim Jong-un, a făcut călătoria cu trenul, sosind miercuri.

  Kim a i-a mulțumit lui Putin pentru că a făcut acest zbor până în Extremul Orient al Rusiei pentru întâlnirea cu el. Vladivostok este la numai 129 kilometri de granița dintre Rusia și Coreea de Nord. Kim a făcut călătoria cu trenul său blindat, venind cu o zi mai devreme.

  În cadrul primelor declaraţii pentru presă, cei doi lideri și-au exprimat speranța că summit-ul va contribui la avansarea procesului de reconciliere în Peninsula Coreeană. Putin a salutat contribuțiile lui Kim la "normalizarea relațiilor" cu SUA și deschiderea unui dialog cu Coreea de Sud.

  Тема:
  Întrevederea între Kim Jong-un și Vladimir Putin (31)
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei