19:43 12 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.19
 • RUB0.24
 • RON4.02
 • UAH0.64
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  40640

  Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a remarcat faptul că aceasta este o sărbătoare creștină veche care deja timp de sute de ani le umple inimilor creștinilor cu bucurie, speranță și încredere în victoria vieții și a dragoste.

  CHIȘINĂU, 28 apr — Sputnik, S.P. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a venit cu un mesaj de felicitare adresat creștinilor ortodocși, care sărbătoresc Învierea Domnului, anunță serviciul de presă al Kremlinului.  

  “Este o sărbătoare creștină veche care deja timp de sute de ani le umple inimilor creștinilor cu bucurie, speranță și încredere în victoria vieții și a dragoste”, a menționat președintele rus.

  Potrivit liderului Federației Ruse, Paștele simbolizează continuitatea tradițiilor spirituale dintre generații și consolidează unitatea poporului.

  El a mai menționat că Biserica Ortodoxă Rusă, alte confesiuni creștini, joacă un rol important în păstrarea moștenirii bogate culturale și istorice cu care este celebră Rusia, au grijă să consolideze valorile familiei și să educe tinerele generații.

  Tematic

  Pastorala Patriarhului României de Sfintele Paşti 2019
  Paştele 2020: Când pică Paştele ortodox şi cel catolic în 2020
  Paşte 2019: Cum va fi vremea de Paşte şi Paştele Blajinilor - prognoza meteo
  Tagurile:
  creștini ortodocși, Sfintele Paști, Vladimir Putin


  Știrile Zilei