01:53 17 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.48
 • USD18.18
 • RUB0.28
 • RON4.34
 • UAH0.69
  Margarita Simonyan, redactor-șef RT

  Redactorul-șef RT a fost spitalizată după un incident la o stație de Radio din Moscova

  © Sputnik / Владимир Трефилов
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  15422

  Redactorul-șef al Rossiya Segodnya (Russia Today) Margarita Simonyan, a fost dusă la spital după un incident cu un activist de opoziție de la postul de radio de la Moscova "Echo din Moscova", a informat RT, joi seara.

  BUCUREȘTI, 7 iun - Sputnik. Potrivit RT, un activist de opoziție a organizat provocări cu o cameră de filmat la sediul postului de radio. Drept urmare, Simonyan s-a simțit rău și a fost dusă la un spital local.

  Un activist de opoziție a urmărit-o pe Simonyan cu un aparat de fotografiat, întrebând continuu, ce au fost considerate întrebări nepotrivite și provocatoare despre primarul Moscovei, Serghei Sobyanin. La rândul său, Simonyan i-a sugerat activistului să apeleze, în cadrul investigației sale, serviciul oficial de presă.
  Totuși, activistul opoziției a continuat să o preseze pe Simonyan cu întrebări. RT a raportat că Simonyan a fost spitalizată în urma incidentului.

  Joi, după încident, Alexei Venediktov, redactorul-șef al Echo din Moscova, i-a cerut scuze lui Simonyan. Redactorul-șef al postului de radio a adăugat că îi pare rău pentru așteptările eșuate ale ascultătorilor care doreau să asculte un spectacol cu Simonyan.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei