02:53 17 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.48
 • USD18.18
 • RUB0.28
 • RON4.34
 • UAH0.69

  Putin: Trebuie să fie luate considerație și interesele statelor în curs de dezvoltare

  © Sputnik / Алексей Никольский
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  12230

  Putin a îndemnat organizațiile internaționale să ia în considerație interesele statelor aflate în curs de dezvoltare și a propus înființarea unei bănci de date cu cele mai bune practici de dezvoltare economică.

  BUCUREȘTI, 7 iun – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a îndemnat organizațiile internaționale să ia în considerație interesele statelor aflate în curs de dezvoltare nu doar prin vorbe, dar și prin fapte și a propus crearea unei bănci de date internaționale deschise care ar conține cele mai bune practic de dezvotlare.

  Vladimir Putin la Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg (SPIEF 2019)
  © Sputnik / Алексей Даничев

  “Prin fapte, nu prin cuvinte să ia în considerație solicitările și interesele statelor în curs de dezvoltare, inclusiv cele care rezolvă problemele modernizării industriei, sectorului agrar și sferei sociale. Acestea ar fi condițiile echitabile de dezvoltare”, a spus Putin în cadrul unei intervenții la SPIEF – 2019, vorbind despre corelarea principiilor cooperării între state cu propriile interese, între diverse modele de dezvoltare și interese.

  De asemenea, Putin a invitat alte state și organizații internaționale să se alăture la crearea unei bănci de date internaționale și deschise, care ar conține cele mai bune practici de dezvoltare.

  “Apropo, propun să ne gândim la înființarea unei bănci de date deschise și accesibile cu cele mai bune practici și proiecte de dezvoltare. Rusia este gata să plaseze în această platformă informativă cele mai bune portofolii din domeniul social și economic și propune altor state și organizații internaționale să se alăture acestei inițiative”, a spus Putin.

  Tagurile:
  Rusia, Vladimir Putin
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei